23948sdkhjf

8576 på fagmesse i Odense

FTZ er meget tilfreds med årets fagmesse og er klar med en række nye tiltag i 2011.
Hele 8576 besøgte årets FTZ fagmesse i Odense den 10.-11. november, heraf de 3700 om onsdagen og resten om torsdagen

- Tallet taler for sig selv. Vi er så tilfredse, stolte og glade med den opbakning, vi har fået, fra samarbejdspartnere til denne messe, at det næsten ikke er til at udtrykke. Det er både leverandører og kunder, men ikke mindst fra medarbejdere, der med en helt utrolig positiv indstilling til denne store satsning for FTZ er med til at gøre det muligt at køre messen igennem, for det betyder naturligvis en stor belastning alle steder i firmaet, både dem der arrangerer det, dem der er med fremme på messen, og baglandet der skal ha hverdagen til fungere. For det her må naturligvis ikke gå ud over vore kunder, der med rette forventer den behandling, de plejer at få i hverdagen, udtaler en tilfreds vicedirektør Leif Larsen.

- Vi synes, at sådan et besøgsantal forpligtiger, så vi er endnu mere tændte på at gøre det godt igen 2011, hvor datoerne allerede er fastsat til at være den 2.-3. november i Fredericia, men inden vi når så langt, vil skal vi igennem vores roadshow i foråret seks steder i landet. Her har vi også nogle tillægsplaner for blandt andet Sjælland, hvor vi påtænker at lave roadshowet som en messe, hvis vi kan finde de egnede lokaler hertil, da det kræver, at vi kan køre hele "karavanen" af biler indendørs, forklarer han.

Datoerne for roadshowet er:

9. maj Ålborg

10. maj Åbyhøj

11. maj Åbenrå

12. maj Odense

16. maj Slagelse

17. maj Frederikssund

Årlig avis

- Nu glæder vi os til at følge op på alle de gode kontakter og aftaler, der er kommet ind på messen, sagde Leif Larsen lørdag formiddag, da firmaet var i fuld gang i Odense med at plukke alle de mange ordrer, der også blev afgivet på messen.

- Det skulle gerne give kunderne en god oplevelse, at kunderne "inden de er nået hjem", så er varerne også leveret, tilføjer han.

FTZ Nyt er en årlig avis, som selskabet udgiver op til messen, hvorefter den bliver opdateret og efterfølgende fordelt til branchen, sammen med Motor-magasinet først i januar.

- Det er et produkt hvor vi prøver at fortælle alle de nye ting, vi har fundet på i løbet af året, ting som vi ikke føler, at vi har været gode nok til at kommunikere ud igennem perioden, siger Leif Larsen.

- Vi har fra alle sider fået mange positive tilkendegivelser om messen, og vi er også stolte over, at mange værksteder tager det mere eller mindre som den årlige udflugt med kolleger, medarbejdere, familie og venner, hvor de får en god oplevelse om mange af de ting, der rører sig i branchen. Det er jo ikke "bare" leverandører af varer, der udstiller, der er mange andre muligheder som for eksempel skoler, it, CAD og andre brancherelaterede interessegrupper. På toppen af det kommer også racerbiler, traktorer, speedway cykler, konkurrencer og kraftprøver med mere, oplyser han.

Færøerne og Bornholm

- Ja, og arbejdet med de næste udfordringer som omtalte roadshow, fagmesse på Færøerne 12.-14. maj 2011, FTZ Fagmesse 2011, mini messe på Bornholm den 16. juni 2011 og rigtig mange lokale åbent hus er allerede i gang. Jeg vil tro at vi i 2011 holder "åbent hus" omkring 30 steder, og dertil kommer naturligvis de aftenarrangementer der er med leverandører, uddannelse, koncepter, gokart, bowling, teaterbesøg, leverandør besøg og andre speciel events der også følger med, siger Leif Larsen og tilføjer:

- Jo, vi ser frem til endnu et travlt år i 2011, og det, der driver os, er den opbakning, vi får fra kunder og samarbejdspartnere. Jeg kan næsten ikke udtrykke vores begejstring, glæde og taknemmelighed, men jeg prøver da med tak - det kan ikke siges tydeligere fra os.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157