23948sdkhjf

En brugt Peugeot diesel danskernes favoritbil

Vi foretrækker at købe brugt, når vi handler bil, og favoritten er fransk, viser en undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov Zapera for BilBasen. Sammenholdt med en oversigt over søgningerne på BilBasen er konklusionen klar: Favoritten er Peugeot, der skal have en økonomisk dieselmotor og helst være sort. Hele 63 procent af danskerne foretrækker at handle brugt bil.

- Danskerne er meget bevidste om deres bilvalg, og en lang række faktorer indregnes, før slutsedlen underskrives. I det perspektiv passer Peugeot bedst ind. Der er et stort udbud til salg på BilBasen, priserne er fornuftige, og bilejerne mener, at de får rigtig meget bil for pengene, konstaterer Kenneth Andersen, administrerende direktør for BilBasen.

Undersøgelsen viser også, at hele ni ud af ti bilkøbere er enten tilfredse eller meget tilfredse med bilkøbet. 82 procent vil anbefale en tilsvarende bil til andre.

Det forklarer Kenneth Andersen med, at bilkøberne er meget grundige i deres overvejelser, før de slår til.

- Danskerne er helt klar over, hvad de køber. Heldigvis indfrier bilerne forventningerne – ellers ville tilfredsheden ikke være så høj, siger Kenneth Andersen.

12 procent af danskerne ejer en Peugeot, mens ni procent har en Toyota, Citroën og VW. Ifølge undersøgelsen kostede 36 procent af de nyindkøbte biler – ny som brugt – mellem 100.000 kroner og 200.000 kroner. Bilbasen forventer omkring 500.000 brugtbilhandler i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157