23948sdkhjf

Styrker sikkerhed og arbejdsmiljø

Würth har ansat en sikkerhedsspecialist, som skal være med til at vejlede kunderne og udvikle nye koncepter og produkter med afsæt i kundernes behov.
Würth Danmark A/S har ansat en sikkerhedsspecialist, fordi lovgivningen og produktsortimentet inden for kemi, sikkerhedsprodukter og personlige værnemidler er under konstant forandring, og for den enkelte virksomhed kan det være en stor opgave at følge med i, hvordan den sikrer medarbejdernes sikkerhed og sundhed bedst muligt.

Würths nye sikkerhedsspecialist, Jette Bendixen, har bred viden og erfaring inden for både miljø og arbejdsmiljø. Hun fortæller:

- Arbejdsmiljø, lovgivning og sikkerhedsprodukter er flere sider af samme sag. Derfor er det naturligt, at vi som en del af vores kundeservice også vejleder vores kunder i, hvordan vores produkter og koncepter kan hjælpe med at fremme trivsel og forebygge arbejdsskader. Det gør vi selvfølgelig også allerede i dag, men vi vil gerne være endnu skarpere. Min opgave er derfor at sikre, at vi ikke bare kender den gældende lovgivning, men også har viden om, hvad der er på vej, så vi sikrer os, at de produkter, vores kunder køber i dag, også lever op til de forventninger, medarbejdere og lovgivning stiller til god praksis i morgen.

Udvider produktsortimentet

De seneste 4,5 år har Jette været ansat som produktansvarlig i Würths produktafdeling, hvor hun har haft ansvaret for personlige værnemidler, kemi-koncepter med videre. I den forbindelse har hun blandt andet været med til at håndplukke de bedste produkter på markedet til at beskytte krop, øjne, ører, hud og åndedrætsorganer. Produkterne er samlet i ét katalog under overskriften "Sikkerhedsprodukter. Personlig beskyttelse – bare bedre".

- Som leverandør af sikkerhedsprodukter er vi kundernes naturlige sparingspartner, når der opstår nye ønsker eller behov. For os betyder det, at vi hele tiden kan tilpasse og udvikle vores sortiment i takt hermed. For kunderne betyder det, at de hurtigere får adgang til de produkter, de har brug for.

Et eksempel på dette er Würths nye arbejdshandske, Tiger Flex, som netop er kommet på markedet.

- Kunderne efterspurgte en handske, der var rar at arbejde med hele dagen, havde et godt greb og høj fingerfølsomhed. Vi undersøgte markedet, men kunne ikke finde et produkt, som i tilstrækkelig grad levede op til kundernes krav, og derfor igangsatte vi selv et stort udviklingsarbejde.

Kunderne har taget godt mod handsken, og den bliver hver dag brugt af mange medarbejdere i både auto-, metal- og træindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063