23948sdkhjf

Værksted stod i flammer over for brandstation

Nordsjællands Brandvæsen måtte en tur over gaden for at slukke en voldsom brand i CK-Bilcenters værksted i Helsingør lige over for brandstationen.
Det var en Falck-mand, som mandag nat inden jul opdagede, at der stod meterhøje flammer op af den forreste del af taget på værkstedsbygningen ud mod Fabriksvej, og derfor ringede for at tilkalde hjælp.

Selv om politi og brandvæsen var fremme på mindre end ti minutter, nåede flammerne alligevel at forårsage omfattende brandskader på store dele af taget, ligesom den også gik ud over det meste af værkstedsbygningen samt en af de biler, der stod parkeret i værkstedet, og som udbrændte totalt ifølge værkstedsindehaver Carsten Kromann.

- Det er store dele af værkstedet, der er blevet skadet svarende til omkring 350 kvadratmeter. Der kommer desværre til at gå lang tid, inden vi er oppe på 100 procents kapacitet igen. Forhåbentlig kan vi meget hurtigt få værkstedet til at fungere i den del af bygningen, som ikke har taget skade af branden.

Vi ved ikke, hvad der var årsag til branden. Politiet gættede på, at det drejer sig om en elektrisk installation eller fyret, oplyser Carsten Kromann, som ikke tidligere har været udsat for en brand på firmaadressen, skriver Helsingør Dagblad.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093