23948sdkhjf

Kawasaki: Foråret starter på lørdag

På lørdag den 13. marts vrider de 24 danske Kawasaki-forhandlere gashåndtaget i bund og inviterer til et kig ind i fremtiden. Både finanskrisen og vinteren er afblæst, og i stedet handler det nu om forår, fordelspakker og favorable finansieringsvilkår, forsikrer de.
Foråret lader i den grad vente på sig, men på lørdag den 13. marts forventer den danske Kawasaki-importør, at der kan vinkes farvel til vinteren.

- Vi skyder for alvor foråret i gang hos vores forhandlere, når vi inviterer til Kawasaki dag over hele landet. Vi har en række nyheder, som vi gerne vil præsentere, og samtidig har vi lavet en række tiltag, som virkelig er attraktive for mc-folket, fortæller Erik Blacha, adm. direktør hos Kawasaki.

Fra klokken 10 til 16 er dørene slået op hos de 24 danske Kawasaki-forhandlere.

- Vi lancerer jo den nye Kawasaki Z-1000, som virkelig er en 2010-nyhed. Som model har den over 30 år på bagen, men der er på ingen måde noget bedaget over den - alt er nykonstrueret for 2010, understreger Erik Blacha.

Pakke med fordele

Også de to modeller, der indtog henholdsvis første- og fjerdepladsen på listen over topsælgerne i 2009, ER6 og Ninja 250, er der mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med. Som på alle andre Kawasaki-modeller kan man vælge den særlige Garanti Plus-ordning, som giver fire års fuld fabriksgaranti.

- Men vi har også andre attraktive tiltag i vore forretninger. Vi har med stor succes lanceret en fordelspakke, som udover en meget favorabel finansiering og giver en lang række fordele for kunden, fortæller Erik Blacha.

Endvidere kan man også få en af landets absolut billigste forsikringer hos Kawasaki.

Mere på www.kawasaki.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109