23948sdkhjf

Thansen bejler til værkstederne

Den store biludstyrskæde har oprettet en erhvervsafdeling målrettet autobranchen og vil være autoværkstedernes leverandør nr. 2. og lover rabatter, firmaordninger og fleksible åbningstider.
I kølvandet på Mekonomens neddrosling på det danske marked har nu også Thansen meldt sig som bejler til de danske autoværksteder. Med en ny erhvervsafdeling håber den store bilkæde på at blive værkstedernes 2. valg, når det gælder salg af reservedele til værkstederne.

- Vi hverken kan eller vil lægge arm med de store spillere som eksempelvis FTZ, men vi vil være den oplagte leverandør nummer 2, når et værksted står og mangler et sæt bremsekoldser eller en brugsvare, fortæller salgschef Ole Panitzsch. Han er chef for en nyetableret erhvervsafdeling, der med fem mand skal servicere det nye indsatsområde.

- Vi kan ikke konkurrere med en service som 6-7 udbringninger om dagen, men med 82 butikker landet over, er der ikke langt til den nærmeste butik, hvor man kan hente varer i vores åbningstid kl. 8-20 syv dage om ugen. Vi kan også sende varer fragtfrit som erhvervspakke, og de leveres fra dag til, siger han.

Ole Panitzsch fortæller, at Thansen altid har leveret – om end i mindre omfang – til værkstederne, men er klar med et par tiltag, der skal gøre det lettere for værkstederne at blive kunde.

- VI udstyrer værkstederne og andre erhvervskunder med en firmakonto, hvor der kan forhandles individuelle rabatter. Alle køb faktureres på denne konto, så man altså ikke skal betale med sankort eller lignende ved hvert køb, siger Ole Panitzsch, der bemærker, at firmarabatten i princippet også gælder, hvis der foretages privatkøb på kortet.

Ole Panitzsch kan ikke give noget bud på, hvor stor en omsætning, Thansen regner med at score på autoværkstederne.

- Det er alt for tidligt, vi er jo kun lige startet op, men lad os snakke sammen om et års tid, så vil jeg være meget klogere, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125