23948sdkhjf

Motorolieekspert ud på løjpen

Liqui Moly sponsor for VM i alpint skiløb og i langrend.
Den tyske motorolieekspert Liqui Moly forhøjer massivt sine reklameinvesteringer. Firmaet bliver sponsor for to markante vintersportsbegivenheder: VM i alpint skiløb i Beaver Creek i USA og VM i langrend i Falun i Sverige.

- Det er vores største sponsorat indenfor vintersport nogensinde. Dermed bringer vi vores mærke direkte ind i dagligstuerne hos millioner af sportsfans verden over, siger Gerhard Riedmüller, eksportchef hos Liqui Moly.

Begge verdensmesterskaber bliver tv-transmitteret i hele verden og bliver dermed set af flere hundrede millioner tv-seere. Mærket Liqui Moly drager dobbelt fordel af dette: Dels den internationale tv-transmission, dels de to discipliners popularitet. Af den grund forventer firmaet fremgang i kendskabet til sit mærke i flere lande og dermed også større efterspørgsel efter sine produkter, oplyses det.

- Med denne sponsoraftale vil vi understøtte vores kunder i hele verden. Disse verdensmesterskaber hjælper os godt på vej med at erobre verdensmarkedet, bedyrer Gerhard Riedmüller.

VM i alpint skiløb finder sted i Beaver Creek fra den 2. til den 15. februar. Umiddelbart derefter løber VM i langrend af stablen fra den 18. februar til den 1. marts i Sverige.

- Det er fire uger uafbrudt Liqui Moly i vintersporten. På samme måde som atleterne på pisten og løjpen skal gøre deres bedste, skal vi også måle os med de allerbedste i branchen hver dag. Et VM er i den fineste kategori af sportsarrangementer, og tilsvarende sælger vi også produkter af bedste kvalitet, lover Gerhard Riedmüller.

Blandt de øvrige sponsorer for de to verdensmesterskaber finder man også Audi. Den fælles optræden understreger den tætte forbindelse mellem Liqui Moly og bilfabrikanterne. Traditionelt set er Liqui Moly stærkest engageret i motorsport og i særlig grad i den nye TCR-rallyserie samt i MotoGP. De holder dog stadig vinterpause.

- Med de to verdensmesterskaber i skiløb kan vi holde fanen højt uden for motorsportsæsonen, udtaler eksportchefen.

I Danmark sælges Liqui Moly af Auto-G.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094