23948sdkhjf

Succes med auto-lederuddannelse

Tæt på 100 ledere fra autobranchen har siden september 2013 gennemgået den Grundlæggende LederUddannelse (GLU) og fået bevis på, at de har opnået viden og færdigheder inden for ledelsesdisciplinen.
Der har fra første undervisningsdag været stor opbakning fra autobranchen, og fremtrædende virksomheder har haft indtil flere ledende medarbejdere med på uddannelsesforløbet.

GLU forløbet har fået mange rosende ord med på vejen. Skadesværkfører Kion Lang fra V. Holm Jensen i Odense, udtaler om uddannelsen:

- Underviserne er virkelig gode og niveauet i undervisningen er langt højere, end jeg havde forventet. Business College Syd i Mommark danner desuden en fantastisk ramme om forløbet, der giver mig værdifulde faglige og sociale erfaringer, som jeg kan bruge direkte hjemme i virksomheden.

GLU forløbet strækker sig over cirka 6-7 måneder og indeholder syv moduler af 2-4 dages varighed. Deltagerne bor på skolen og får derved et værdifuldt netværk og mulighed for erfaringsudveksling i aftentimerne.

Nyt hold 23. marts

Et nyt hold starter den 23. marts 2015. AutoBranchen Danmark opfordrer virksomhederne i autobranchen til at overveje, om denne uddannelsesmulighed ikke ville være det rigtige, for netop deres mellemledere. Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, og derfor er det af affgørende betydning hele tiden at udvikle medarbejderne, påpeger brancheforeningen.

Det behøver ikke at være dyrt at få ny viden. På autobranchens Grundlæggende Lederuddannelse er der mulighed for lønrefusion, der betyder, at omkostningerne samlet set er beskedne.

Viden samles

Business College Syd i Mommark har de sidste seks år i tæt samarbejde med AutoBranchen Danmark udviklet flere efteruddannelsesmuligheder. Der afvikles årligt et branchegodkendt bilsælgeruddannelsesforløb samt to gange årligt den omtalte lederuddannelse, og senest er der sammensat et akademiforløb til branchens kommende chefer, afdelingsleder og direktører.

Mere om de enkelte uddannelser på AutoBranchen Danmarks hjemmeside eller via uddannelsesleder Johnny Nedergaard
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078