23948sdkhjf

Fra grossist til Triscan

Tidligere FTZ-topchef Jens Sørensen overtog 1. februar direktørposten hos Triscan.
- Jeg glæder mig voldsomt. Jeg har samme fornemmelse som ved min tiltrædelse i DATI i sin tid, og jeg kan mærke, at det er det rigtige tidspunkt, siger 55-årige Jens Sørensen, som i mandags den 2. februar indtog direktør-stolen i Århus hos den danske leverandør af autoreservedele, Triscan A/S.

Allerede først i november annoncerede Triscan, at den hidtidige adm. direktør og hovedaktionær John Iversen per 1. februar ville overtage posten som bestyrelsesformand, mens Jens Sørensen er den nye direktør samt medejer af Triscan.

- Triscan er i dag solidt positioneret. Triscans stærke produkt palette, sortiments-sammensætninger og komplette pakkeløsninger, gør en forskel. Dette følges godt på vej af unikke systemer, hvilket jeg er sikker på at omverdenen sætter stor pris på. Triscans mange loyale kunder har altid taget positivt imod alt dette. På specifikke niche områder, gør Triscan helt sikkert hverdagen nemmere for kunderne. Jeg er ikke i tvivl om at alt dette værdsættes. Fremadrettet skal der derfor bygges på, ligesom Triscan skal have endnu mere fodfæste på eksportmarkederne. Triscan skal blive endnu mere løsningsorienteret, herhjemme som i udlandet, forklarer Jens Sørensen.

- Triscan har hidtil udviklet sig stille, roligt og flot. Nu skal der ekstra gang i væksten, primært eksportmarkederne skal have et boost. Og her skal blandt andet mit internationale netværk udnyttes, så der kan komme et egentligt gennembrud, tilføjer han.

Respekt

- Det vigtigt at tage hatten af for, hvad John Iversen og ledelsen/de ansatte har præsteret. Triscan er specielt kommet langt indenfor de sidste 8-10 år. Holdet har slidt og præsteret, noget som fortjener respekt. Derfor var jeg også stolt, da jeg fik chancen for at indtage bordenden her, samt ikke mindst indtræde som medejer. Den endelige beslutning tog mig mindre end fem minutter at tage. Jeg var virkelig på med det samme, udtaler Jens Sørensen.

- Fremadrettet skal Triscan ikke kopiere andre, men derimod blive den bedste kopi af sig selv. Vi skal bygge videre på de eksisterende grundtanker, dog have lidt mere fart på. Oveni dette skal vi ind i en moderniseringsproces, således at kunderne kommer til at mærke et endnu mere dynamisk og fleksibelt Triscan. Inden for de næste tre år vil jeg lancere to planer med hver sin fase. Elementerne kan jeg ikke røbe her, idet de først skal præsenteres og bundfælde sig internt. Et er dog givet: Vi skal ud på en vækstrejse, samtidig med at økonomien/balancen styrkes, fastslår den nye direktør.

Organisationen

- Triscan har et stærkt hold med små 100 ansatte. Styrken ligger også i medejerskab i topledelsen. Vi skal kun spørge os selv, det gør livet lidt nemmere. Dog vil jeg afkorte afstanden mellem bestyrelsen og ledelsen. Her skal vi nemlig have stor gavn og glæde af hinanden. Vi skal udnytte hvert bestyrelsesmedlems kapacitet, hvorfor bestyrelsesmøderne skal forløbe anderledes end normalt. Jeg er her også ekstremt glad for at min gamle kollega, Franz-Werner Drees, er indtrådt i Triscans bestyrelse, fortæller Jens Sørensen.

- Derudover skal vi styrke alle driftsfunktionerne, ikke mindst gennem detail-fokusering. Vi skal arbejde langt mere ud fra individuelle funktionsplaner, for derigennem at kunne nå de samlede måltal. I tillæg håber jeg at kunne drage nytte af mit store internationale netværk. Her ser jeg også gode muligheder for Triscan. Får vi alle disse ting til at spille, når vi fremtidsmålene, lover Jens Sørensen og fastslår:

- Forretning i dag handler om fleksibilitet. Det bliver ledetråden i fremtidens Triscan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141