23948sdkhjf

Grossist-overtagelse i Viborg

Auto-G Randers A/S og Nymann Autopart A/S har sammen med René Knudsen, tidligere Mekonomen Skive, lavet aftale med Mekonomen om overtagelse og videre drift af afdelingen i Viborg.
Auto-G Viborg A/S overtager den 1. april Mekonomens lager, medarbejdere og inventar på Fanøvej i Viborg.

René Knudsen bliver daglig leder og direktør i Viborg. Han har de sidste år med succes drevet afdelingen i Skive, så da chancen bød sig, var han ikke sen til at slå til, oplyser en pressemeddelelse fra Auto-G.

- Vi kommer ud til kunderne med det bedste fra både Mekonomens og Auto-G’s verden, så vi har meget store forventninger til det nye setup, vi nu kan tilbyde i Viborg. Vi kommer til at tilbyde kunderne samme høje service, som de kender, endda krydret med en række nye tiltag, som vi planlægger for fremtiden, siger René Knudsen.

Alle medarbejdere er tilbudt at fortsætte i det nye selskab, men der vil dog være enkelte nye personer i afdelingen, da nogle få medarbejder i forbindelse med Mekonomens bebudede lukning allerede havde søgt nye udfordringer. De nye medarbejdere har alle mange års branchekendskab.

I bestyrelsen for Auto-G Viborg A/S indtræder samtidig Søren V. Olesen, der er et kendt ansigt hos mange af Mekonomens kunder. Han har i en årrække været kædechef for Mekonomens værkstedskæder og har ligeledes tidligere haft en stor berøring med Viborgs kunder.

Personligt engagerede

- For Auto-G er det et stort ønske, der nu er gået i opfyldelse, siger Jan Christensen, formand for Auto-G og en af indehaverne af Auto-G Randers A/S.

- Vi har i flere år kikket på muligheden for at etablere os i Viborg, som jo er en fantastisk bilby med et godt opland. Opkøbet giver os samtidig mulighed at begynde at kigge mod Salling/Mors og Thy. Nu kom chancen, så vi var selvfølgelig klar, da René Knudsen henvendte sig om mulighederne, siger Jan Christensen.

Auto-G kæden drives af nu 24 ejere, som til sammen har 45 butikker fordelt i Danmark.

- Vores styrke er ligesom vores kunders, at vi alle er personlig engagerede i den daglige drift. Vi har ikke en kapitalkæde, som kræver et stort afkast eller stramme regler. Vores medlemmer og ansatte kan hurtigt tilpasse sig til de mange ændringer, der konstant er i branchen, siger Jan Christensen.

- Det personlige kendskab til vores kunder betyder meget for de enkelte grossister i Auto-G kæden. Alle vores ejere deltager i den daglige ekspedition af kunderne, så de ved, hvad der rører sig på værkstederne, tilføjer Auto-G-formanden.

- De næste par måneder skal bruges på at få vores edb og webkatalog linket op til Viborg-lageret samt få installeret vores webkatalog på værkstederne, så vi er klar den 1. april.

Mekonomen fortsætte den daglige drift frem til overtagelsesdagen, René Knudsen er dog allerede indtrådt som daglig leder af afdelingen, oplyser Jan Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111