23948sdkhjf

DI glæder sig over Codans tilbagetogt

Codans aflysning af pilotprojekt i Polen glæder Bilbranchen under DI, da en fortsættelse af projektet ville have medført tab af omsætning og arbejdspladser i branchen.
Kun godt en uge efter at Motor-magasinet kunne fortælle, at forsikringsselskabet havde igangsat et forsøgsprojekt med at sende 300 biler med trafikskade over 25.000 kroner til reparation i Polen, trækker selskabet nu projektet med den begrundelse, at der ikke var opbakning til initiativet blandt kunderne.

- Det glæder mig, at Codan nu vil forsøge at finde andre måder at forbedre servicen over for deres kunder. Det fremlagte pilotprojekt faldt naturligvis ikke i god jord hos de mange samarbejdspartnere, selskabet har i vores branche, siger branchedirektør Thomas Møller Sørensen, Bilbranchen under DI.

Afslutningen af pilotprojektet sker, efter at flere organisationer i branchen, herunder Bilbranchen, har udtrykt bekymring over ideen.

- Derfor er det glædeligt, at Codan nu har lyttet til branchen, siger han.

- For vores branche, som for det øvrige erhvervsliv, byder den stadig stigende internationalisering på både udfordringer og muligheder. Og jeg er sikker på, at dette ikke bliver sidste gang, der bliver luftet ideer eller gennemført initiativer, der vil betyde tab af omsætning og arbejdspladser herhjemme. Derfor skal vi også bruge dette forløb til at se indad og spørge, om vi i branchen bruger de internationale muligheder godt nok. Kan vi indrette vores forretningsmodeller på en måde, så det i højere grad er vores branche og ikke andre brancher, der udnytter de internationale muligheder, udtaler Thomas Møller Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094