23948sdkhjf

Berigtigelse om maler-overenskomst

SKADs udmelding om at have overenskomst med Malerforbundet bliver tilbagevist af Autobranchen Danmark.
Det er udelukkende AutoBranchens ArbejdsgiverForening, der har overenskomsten med Malerforbundet og forhandlingsretten i forhold til maleroverenskomsten. AutoBranchen Danmark beder Motor-magasinet berigtige, at opbyggernes brancheforening, SKAD, ikke har nogen overenskomst på lakererområdet i forlængelse af, at SKAD i Motor-magasinet den 6. februar 2015, og på fagbladets hjemmeside, oplyser, at SKAD nu har indgået en overenskomst med Malerforbundet.

Ifølge AutoBranchen Danmark er der blot tale om, at Malerforbundet har fornyet en 20 år gammel tiltrædelsesaftale om, at SKADs medlemmer forpligter sig til fuldt ud at overholde den til enhver tid gældende overenskomst mellem AutoBranchens ArbejdsgiverForening og Malerforbundet.

Det er denne aftale fra 1995, som SKAD har bragt som en nyhed. Derfor har AutoBranchen Danmark set sig nødsaget til at skrive ud til alle medlemmer for at præcisere tingenes tilstand. Samtidig benyttes lejligheden til at oplyse, at AutoBranchens ArbejdsgiverForening har fem jurister til rådighed med rådgivning om overenskomstmæssige spørgsmål, og som træder til ved personalemæssige konflikter. Samt at man råder over en kompetenceudviklingsfond med mange midler, som kan søges i forbindelse med, at medarbejdere dygtiggør sig på kurser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063