23948sdkhjf

Tidligere branchedirektør afgået ved døden

Torben Skovgaard, der er tidligere direktør i Dæk Specialisternes Landsforening, er lørdag gået bort. Han blev 84 år gammel.

Dæk Specialisternes Landsforening har offentliggjort følgende mindeord om den tidligere branchedirektør og foreningsmand:

Det er med stor sorg, at vi må meddele, at tidligere direktør i Dæk Specialisternes Landsforening Torben Skovgaard er gået bort den 6. juli 2024.

Torben blev 84 år.

Torben har i længere tid kæmpet med sygdom, men på trods af det deltog han i videst mulige omfang i aktiviteterne for medlemmerne i dækbranchens foreninger.

Torben har som det sidste bidraget med at gøre historikken klar til den kommende jubilæumsudgave af Dækmagasinet og havde glædet sig til at deltage ved markeringen af Dæk Specialisternes Landsforenings 100-års jubilæum på temadagen den 25. september.

Denne ihærdighed på medlemmernes vegne har gennem alle årene kendetegnet Torben, som nåede at være sekretariatets direktør i næsten tre årtier indtil sin fratrædelse i 2010.

Torben har gennem årene været foregangsmand for alle foreningernes struktur og dermed satte han den danske dækbranche på landkortet, både i Danmark og i Europa.

Vores tanker går til Torbens hustru Inge og hele familien Skovgaard.

Æret være Torbens minde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094