23948sdkhjf

Jubilæumsfest: Konkurrence holder grossistkøbmanden på tæerne

Thomas Jensen blev fejret med pæne og drillende ord som adm. direktør for CAC au2parts gennem 25 år.

En gudsbenådet købmand med et had-kærlighedsforhold til grossistkonkurrenterne. Det var blandt de skudsmål, som adm. direktør for den store grossist CAC au2parts, Thomas Jensen, fik med sig, da omkring 500 gæster fra store dele af den danske og udenlandske autobranche fredag eftermiddag hilste tillykke med 25-års jubilæet i domicilet på Sintrupvej i Aarhus.

På en video fortalte en række medarbejdere om en chef med stor troværdighed, agilitet, passion men også stædighed og hang til provokation.

- Vi er som en stor familie, hvor vi medarbejdere kan mærke de stærke værdier, og hvor du både viser rummelighed og mådehold. Du har haft enorm indflydelse, uden at det er steget dig til hovedet, lød nogle af de pæne ord til jubilaren.

Thomas Jensen blev sammenlignet med den navnkundige købmand, bysbarnet Herman Salling. Samme dedikation skinner igennem og er smittende, så man er stolt af at arbejde for CAC au2parts.

Udpræget vindergen

Hans Damgaard, bestyrelsesformand for Aktiseselskabet Carl Christensen, CAC, kaldte i sin tale Thomas Jensen for et konkurrencemenneske med et udpræget vindergen som årsag til virksomhedens succes – som også kommer til udtryk, når direktøren vinder over kolleger ved DHL-stafetten.

- Du er grundig, kritisk, viljestærk, nysgerrig og ikke mindst ordentlig, lød det blandt andet fra bestyrelsesformanden.

Formand for CAC fondsbestyrelsen, Allan Aagaard, hæftede sig ved, at Thomas Jensen oprindeligt ikke ønskede topposten for 25 år siden.

- Efter at have taget teten har din tilgang været, at hver krone sparet er tjent. Du er sparsommelig – men har med årene ikke længere fokus på bilag under 500 kroner – det er nok heller ikke så relevant med en omsætning nu på 1,3 mia. kr. Med benzin og diesel i blodet vil vi næppe se dig komme i en elbil. Og så synes du, at konkurrenter er noget, Fanden har skabt – selv om det holder dig i kampform, sagde Allan Aagaard.

Jubilaren fik at vide, at han bestemt ikke har toppet, som ellers er normalt efter 5-7 år for topchefer. Væksten hos CAC au2parts er, med Thomas Jensens personlige interesse for kunst og kultur, med til at gavne en række kulturelle og samfundsmæssigt formål.

- Skills er lige i din ånd med unge, der konkurrerer, og det er flot, at du personligt uddeler præmier. Du er finurlig og nysgerrig med en fin næse for at opsnuse nyt i branchen. Du fylder meget i et rum og er kontant – men man keder sig aldrig i dit selskab, lød det videre fra bestyrelsesformanden.

Man skal forstå markedet

Thomas Jensen takkede alle, ikke mindst sin hustru Lotte og datter Emilie for uvurderlig støtte.

- Vores succes skyldes gode medarbejdere og leverandører som vi værner om, loyale kunder og en ejer med tålmodig kapital. Mange konkurrenter er forsvundet i min tid, for man skal kunne forstå markedet og holde en rolig hånd på roret. Men uden konkurrenter ville vi ikke være lige så meget på tæerne, sagde Thomas Jensen med et smil og tilføjede, at han personligt har været med til at købe 15 grossister med 17 afdelinger gennem sine 25 år på posten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094