23948sdkhjf

Mød syv leverandører der optimerer din forretning

Autobranchen har fuld fart på og der sker rigtig meget indenfor de forskellige områder. Herunder møder du syv leverandører, som kan optimere eller hjælpe din forretning indenfor deres branche.

GARANTIORDNING

Tryghed for både forhandlere og bilejere med garantiordning.

Det har heddet sig, at elbiler ikke går i stykker, men tiden har efterhånden vist, at det gør de, og ofte er reparationen ikke helt billig. Derfor giver Fragus Groups garantier forhandlerne mulighed for at tilbyde bilejerne en ekstra garanti som en del af handlen.

Læs hele artiklen her

BILVASK

Bilvaskanlæg optimerer oppetid og sparer servicebesøg

Ninki Bilvask er blandt landets største leverandører af bilvaskanlæg til et bredt udsnit af aktører i autobranchen, herunder bilforhandlere. Avanceret teknologi sikrer stabil drift, og remotesystemet ’Ninki Smart’ betyder, at 70 pct. af alle fejl på anlæggene kan klares via fjernbetjent service.

Læs hele artiklen her

REGISTRERINGSAFGIFT

Ekstern selvanmelder af registreringsafgift påtager sig risiko for efterregninger

QuickImport tilbyder hjælp til bilforhandlere som ekstern selvanmelder til beregning og betaling af registreringsafgift på auktionsbiler og importerede brugte biler. Afgiftsvurdering er blevet en krævende administrativ opgave med stadig skrappere krav fra Motorstyrelsen og stigende vanskeligheder med at skaffe data over korrekte nypriser.

Læs hele artiklen her

MILJØSERVICE

ABAS Miljøservice tilbyder skræddersyede affalds- og softwareløsninger til autobranchen

Som autobranchens foretrukne partner inden for varetagelse af opgaver på miljøområdet udvikler non-profit selskabet ABAS Miljøservice skræddersyede affalds- og softwareløsninger til autobranchen 
Læs hele artiklen her

RESERVEDELE

Danske Reservedele er i høj kurs

RACO og G.S.E. står bag en række danskproducerede autoelektriske produkter som bl.a. polsko, startkabler og testudstyr til trailerlys, samt bremsepedaltrykmålere. Begge mærker er anerkendt for deres høje kvalitet og markedsføres over det meste af verden.

Læs hele artiklen her

BILPLEJE

SEAB Danmark A/S: Førende specialist inden for bilplejeprodukter og autoudstyr

SEAB Danmark A/S spiller en væsentlig rolle på det danske marked for bilpleje,additiver og tekniske produkter, hvor de gennem deres omfattende sortiment af kvalitetsprodukter har skabt sig en solid position som en pålidelig partner for både forbrugeren, entusiasten og de professionelle kunder.

Læs hele artiklen her

VÆRKSTEDSUDBYDER

Euromaster Danmark skifter navn til Dækpartner

Vulkan Group ApS opkøbte ved årsskiftet Euromasters danske aktiviteter fra Michelin og markerede et navneskifte til Dækpartner fra 17. juni. Det nye navn skal markere, at virksomheden træder ind i et kapitel sammen med Vulkan Dæk A/S og skaber en af dæk- og autobranchens stærke totalleverandører.

Læs hele artiklen her

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078