23948sdkhjf

Autocentralen hyrer erfaren bilmand som chef for erhvervsbiler

Autocentralen opgraderer på salg af erhvervsbiler og ansætter René Lund som koncern-erhvervschef. Han har mere end 20 års erfaring fra bilbranchen

Den landsdækkende bilkoncern Autocentralen vil sætte yderligere skub i salget af Volkswagens erhvervsbiler. Til at stå i spidsen for satsningen har virksomheden ansat 48-årige René Lund, der fra 1. februar er ansat som koncern-erhvervschef.

- Der er ingen tvivl om, at et af de fokusområder, hvor vi øjner gode muligheder for at vækste, det er i forhold til erhvervsbiler og hele den del, der hører med dertil. Leasing, indretning, opbygning og foliering, for blot at nævne nogle. Derfor er det med stor glæde, at det er lykkedes os at ansætte René Lund, som tidligere har været en del af vores koncern, bl.a. som erhvervssalgschef i en årrække, fortæller Anders Jensen, der er administrerende direktør i Autocentralen.

René Lund har senest været koncern salgschef hos Autohuset Vestergaard.

Koncernen har vækstpotentiale

- Det glæder jeg mig virkelig til. Jeg har jo fulgt Autocentralens udvikling fra sidelinjen, og kender jo både familien Jensen, der ejer koncernen, samt en lang række af medarbejderne, så jeg er helt klar over, hvad det er, jeg går ind til. Og det er godt, forklarer René Lund.

Den første tid skal naturligvis bruges på at lære organisationen at kende, og derefter skal Autocentralens position som Danmarks største privatejede Volkswagen-forhandler udbygges.

- Det er klart, at især Volkswagen fylder rigtig meget, når det drejer sig om erhvervsbiler. Og der er et stort vækstpotentiale både for Autocentralen og Volkswagen Erhverv, som vi skal blive endnu bedre til at udnytte. I forvejen har vi en yderst veldrevet leasing-afdeling, ligesom vi ejer vores egen afdeling med opbygning, indretning og foliering. Vi er på mange måder en ”all-inclusive”-forretning, fordi du kan få det hele hos os, understreger René Lund.

Senest har Autocentralen købt firmaet Arcasafe, der yder optimal tyverisikring af varebiler – og også denne gren af virksomheden kommer under René Lunds ”vinger”.

Erhvervsbiler skal fylde endnu mere

René Lund flirt med bilbranchen blev indledt i 1998 hos Iveco i Kolding, og i 2000 blev han en del af det daværende Kolding Biler. Efter en håndfuld år blev han selvstændig bilforhandler, og opbyggede i den forbindelse hurtigt en større erhvervsforretning – blandt andet med køb og salg af Volkswagens mange forskellige erhvervsbiler.

- Det er det her, som jeg kan og vil, og jeg kan virkelig mærke, hvordan der hos Autocentralen er en vilje til og en plan for, hvordan erhvervsbiler skal fylde endnu mere fremadrettet. Så jeg glæder mig virkelig til at komme i gang, påpeger René Lund, som også bliver en del af ledergruppen i Autocentralen.

René Lund er bosat i Haderslev, og kommer til at have fast base i administrationen i Vejle, som geografisk er placeret på samme adresse som Autocentralen Vejle.

- Men med indtil videre otte bilhuse fordelt over hele landet, så er der ingen tvivl om, at jeg også kommer til at være en del på landevejen, bemæker René Lund.

48-årige René Lund er per 1. februar 2024 ansat i en nyoprettet stilling som koncern erhvervschef.

--

FAKTA OM AUTOCENTRALEN:

Autocentralen er en af landets største bilkoncerner med otte forretninger fordelt i henholdsvis seks af de største byer i Syd- og Sønderjylland samt i Ishøj syd for København. Autocentralen driver desuden en stor erhvervsleasing-afdeling med hovedkontor i Vejle og filial i København samt virksomhederne Auto:Design og Arcasafe, der leverer indretning, opbygning og foliering samt tyverisikring af køretøjer. Koncernen er autoriseret forhandler af Honda, Hyundai og Nissan samt Semler-mærkerne Cupra, Seat, Skoda og Volkswagen. Autocentralen er desuden Audi Servicepartner i Esbjerg, Horsens og Kolding. Flexleasingselskabet Granturismo Cars er ligeledes en del af Autocentralen-familien.

Samlet er der tæt på 450 medarbejdere i Autocentralen, som er grundlagt i 1976 med udgangspunkt i Kolding af Knud Majgaard Jensen. Koncernen ejes og drives fortsat af grundlæggeren sammen med sønnerne Palle og Anders Lindskov Jensen, der er henholdsvis salgsdirektør og administrerende direktør i Autocentralen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.599