23948sdkhjf

Magnussen ruller ind som nummer 13 i Las Vegas' F1-show

Max Verstappen måtte kæmpe hårdere end vanligt for sin 18. grandprixsejr i sæsonen

Kevin Magnussen duftede i starten til sjældne point, men sluttede som nummer 13 i søndagens Formel 1-grandprix i Las Vegas.

Danskeren var bedre end holdkammerat Nico Hülkenberg og fuldførte for første gang i tre grandprixer, men ellers var der ikke grund til mange hurraråb i et ellers generelt underholdende løb med mange overhalinger.

Det var første gang i 41 år, at Formel 1-feltet besøgte Las Vegas, og på forhånd havde løbet fået hård kritik af verdensmester Max Verstappen for at være "99 procent show og 1 procent sport".

Sammenlignet med størstedelen af sæsonens grandprixer var der dog både mere show og langt mere kamp om sejren og pointene.

Verstappen startede som toer efter Ferraris Charles Leclerc og røg efter et pitstop og en tidsstraf længere tilbage, hvorfor han måtte kæmpe hårdere end vanligt for sejren.

Først i sidste fjerdedel af løbet kørte hollænderen sig afgørende i front og tog sin 18. grandprixsejr ud af 21 mulige, da Justin Bieber viftede med det ternede flag.

Red Bulls andenviolin, Sergio Perez, lå længe til andenpladsen, men på sidste omgang strøg Leclerc flot forbi og skubbede mexicaneren ned på tredjeplads.

I en meget hektisk start viste Magnussen meget lovende takter ved at suse op som nummer seks.

Desværre manglede bilen fart, og i løbet af de første godt ti omgange blev han overhalet fire gange, inden han for første gang røg i pit og faldt endnu længere tilbage.

Danskeren lå længe nummer 14 og havde Hülkenberg lige bag sig, men på de sidste omgange blev Zhou Guanyu passeret, mens tyskeren trillede ud af banen med mekaniske problemer.

/ritzau/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172