23948sdkhjf

K.W. Bruun mødes med fyrede Renault-forhandlere

Flere af de opsagte Renault-forhandlere ender måske med mærker fra den store privat-importør, K.W. Bruun. Det afgøres på møde i næste uge.

I starten af næste uge holder K.W. Bruun møde med en række af de forhandlere, der ikke blev plads til i den nye kæde af Renault-forhandlere.

Hvilke af de fyrede Renault-forhandlere, der er tale om, vil K.W. Bruun ikke oplyse, men den store danske privat-importør bekræfter, at man i nærmeste fremtid skal mødes og tale om mulighederne for et samarbejde.

- Jeg kan bekræfte, at der er planlagt et sådant møde mellem opsagte Renault-forhandlere og os for at se, om der er basis for et fremtidigt samarbejde, bekræfter Hanne Langsig Sørensen, der er Head of Group PR hos K.W. Bruun Import. Hun har ikke har yderligere kommentarer før mødet har fundet sted.

Jeg kan bekræfte, at der er planlagt et sådant møde mellem opsagte Renault-forhandlere og os for at se, om der er basis for et fremtidigt samarbejde Hanne Langsig Sørensen, Head of Group PR hos K.W. Bruun Import

Flere mærker kan være på vej

I begyndelsen af i år var der 59 danske Renault-forhandlere. Men fra 1. maj næste år er der blot 32 udsalgssteder tilbage fordelt på fem forhandler-kontrakter.

På mødet mellem Renault-forhandlerne og K.W Bruun må det forventes, at privat-importøren skitserer under hvilke betingelser de udvalgte forhandlere eventuelt kan blive en del af K.W. Bruns store netværk af forhandlere.

K.W. Bruun har importen af en lang række mærker i Danmark i form af Peugeot, Citroën, DS, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Hongqi og Voyah. De to kinesiske mærker Hongqi og Voyah er blevet tilføjet porteføljen i år.

De fyrede forhandlere Renault/Dacia forhandlere

Arne Stubbe, Roskilde og Ballerup

Auto Fjerritslev, Fjerritslev

Autohuset Glostrup

Bent Pedersen, Varde

BilGo, Køge

Bin2 bil, Holbæk og Kalundborg

CB Auto, Ribe

Helsingør Bilhus, Helsingør

Hindsgaul Biler, Middelfart

K Westergaard, Horsens

Keld Hansen, Frederikssund

Lumby Biler, Nakskov og Nykøbing Falster

Mehlsen Broby, Broby

Nottelmann, Haderslev

Pedersen og Nielsen, Frederikshavn, Ålborg, Randers, Grenå, Sønderborg, Åbenrå

Seehusen Biler, Helsinge

Skanderborg Bilcentrum, Skanderborg

Sondrup Bilcenter, Århus

Stensved Bilcenter Syd, Næstved

Therkildsen, Hobro

Andre kinesiske bilproducenter har bebudet, at det også gerne vil ind på det danske marked, men det er endnu ikke afklaret, hvilken importør, de ender med at lave en aftale med. GWM (Great Wall Motor) og Chery Group har bebudet, at Danmark er på landkortet allerede fra 1.kvartral næste år og allerede om få uger lancerer GWM deres europæiske planer på et møde i Rom.

Chery Group har direkte til Motor-magasinet oplyst, at man går efter en klassisk organisering fremfor en agent-model, og et mål om at etablere 15-20 forhandlere i Danmark til deres modeller, der vil blive lanceret til priser som de nuværende koreanske mærker.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078