23948sdkhjf

Ny bandepakke skal rydde op i leasingbranchen

Regeringens nye bandepakke lægges der op til en at indføre en licensordning for leasingselskaber. Det skaber begejstring hos De Danske Bilimportører

SVM-Regeringen har onsdag præsenteret en ny bandepakke, hvori der bl.a. foreslås en licensordning for leasingselskaber. De Danske Bilimportører har længe anbefalet en sådan licensordning, der kan komme de brodne kar i branchen til livs.

- Der har længe været udfordringer med omfattende snyd i leasingbranchen, og det er på tide, at der bliver ryddet op. Forslaget om en licensordning vil betyde, at de brodne kar sorteres fra, og det skal regeringen have ros for, selvom vi ikke er helt i mål endnu, siger Mads Rørvig, adm. Direktør i De Danske Bilimportører.

Den konkrete licensordning er ikke udformet endnu, men De Danske Bilimportører har flere idéer til, hvordan ordningen kan se ud.

- Ligesom det er sædvanlig praksis, er det vigtigt at en del af licensordningen at indføre skærpede kapitalkrav, skærpede tilsynskrav og en fit and proper vurdering for bestyrelse og direktion, lyder det fra Mads Rørvig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098