23948sdkhjf

Fremtidens arbejdstøj er klar til til mekanikerne

Det handler ikke bare om beskyttelse men i lige så høj grad om stil. Det spiller især det fremstormende skomærke Airtox på – men også Mascot vil lege med.

Det danske skomærke Airtox er blandt de fem virksomheder herhjemme, der bruger flest penge på markedsføring. Så medmindre man hverken går i biografen eller ser TV er man helt sikkert stødt på en reklame fra det fremstormende, danske skomærke. Airtox er desuden sponsor for Skillslandsholdet.

Firmaet er stiftet af Henrik Wiingaard-Madsen i 2015 i bestræbelserne på at gøre sikkerhedssko til et mere moderigtigt, teknologidrevet og komfortabelt kvalitetsprodukt. Han står også bag HKSDK, der også producerer sikkerhedssko.

Naturligvis har Airtox også sko til mekanikere og Henrik Wiingaard-Madsen oplyser til Motor-magasinet, at blandt nyhederne på årets FTZ-messe er populære model FS55 med sorte såler.

- Jeg ved, det lyder rigtigt marketingagtigt at sige, at man har lyttet til kunderne. Men mekanikerne har virkelig efterspurgt FS55 skoen med sorte såler, som er langt mere anvendelige på værkstederne. Siger han. Henrik Wiingaard-Madsen oplyser at FS55 er en metalfri sikkerhedssko med ekstraordinært højt komfortniveau og er forsynet med StyroSoft såler i den seneste version 3.0. Overdelen er lavet af Nanotech mikrofiber som er vandafvisende og let at rengøre. Skoen er et sømværn, som bare vejer bare 32 gram og er 55 procent lettere sammenlignet med andre tekstilsømværn. Desuden er materialet fugt-absorberende og skoen kan bruges overalt.

- Men det er nu ikke sko det hele, siger Henrik Wiingaard-Madsen og tilføjer, at Airtox samarbejder med Youtuberne High on Cars med Niels Becker i spidsen.

- Niels Becker vil også være på standen og vise nogle af sine særlige racer-udgaver af Airtox – og har også en potent Audi RS 6 med på standen.

En dansk maskot

Danske Mascot Workwear har slået sit navn fast med sit arbejdstøj såvel herhjemme som internationalt med over 3500 ansatte verden over.

Hos Mascot ved man derfor mere end de fleste, at arbejdet som mekaniker stiller høje krav til arbejdstøjets pasform og komfort.

- Som mekaniker foregår arbejdsdagen i mange forskellige arbejdsstillinger. Derfor er det vigtigt, at arbejdstøjet hverken strammer eller generer, uanset om man står op, sidder på hug eller arbejder under en lift. Stor bevægelsesfrihed, lang holdbarhed og nye funktioner er blot nogle af fordelene ved Mascots nye serie Mascot Customized, siger Sofie Rehnström, der er kædekoordinator hos Mascot Workwear.

Hun tilføjer, serien har en høj andel af genanvendte materialer, som f.eks. restmateriale fra tekstilproduktion eller genanvendt plastmateriale. Selvom produkterne er fremstillet med genanvendte materialer, er kvaliteten og holdbarheden stadig helt i top.

Sofie Rehnström vil især fremhæve bukserne i Mascot Customized-serien, som er lavet i et ultralet stretch-materiale, der giver stor bevægelsesfrihed. De har samtidigt en ekstraordinært høj slidstyrke. Bukserne har slidstærke, regulerbare knælommer, så man kan placere knæpuden optimalt. Bukserne er desuden både vand- og smudsafvisende.

Også Maxcot har sikkerhedssko med på messen:

De er lette og fleksible, og den stødabsorberende mellemsål sikrer en god komfort. Slidsålen er ekstremt skridsikker samt olie- og benzinresistent.

Med det såkaldte BOA Fit-System kan man nemt og hurtigt dreje på hjulet for at snøre skoen til den perfekte pasform, siger hun.

AIRTOX: STAND 4554
MASCOT: STAND 1542

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11