23948sdkhjf

Ny miljøvenlig emballage til motorolier fra Wolf

Auto-G har eneforhandling af Wolf olieprodukter i Danmark. En ny emballage fra Wolf Oil bruger 80 pct. mindre plastik og reducerer spild med 90 pct. De klassiske oliedunke er slut.

Wolf Oil leverer olier og smøremidler til alle typer køretøjer. Indtil videre leveret i klassiske plastikdunke, men det er slut nu. Virksomheden har udviklet en ny miljøvenlig emballage kaldet Bag in Box med en volumen på 20 liter. Emballagen består af en robust, vandtæt papkasse med plastforing indeni, som er fuldt genanvendelig, ligesom selve papkassen. Den nye emballage medfører en reduktion af spild med 90 pct. sammenlignet med de velkendte standard 20-liters oliedunke og bruger 80 pct. mindre plastik. “Bag in Box vil blive brugt på 21 af vores produkter, som tilsammen dækker 92 pct. af den europæiske bilflåde. Vi er stolte af den nye emballage, som er et miljøvenligt alternativ til de traditionelle plastikbeholdere uden at gå på kompromis med funktionaliteten,” siger Patrick de Francquen, Regional Marketing Manager hos Wolf Oil, som Auto-G har en eksklusiv forhandlingsaftale med i Danmark. Hver Bag in Box-enhed leveres med indbyggede håndtag og en hane til hurtig og spildfri påfyldning uden luftindtrængning. Dette gør den ideel til værksteder og sikrer effektiv og hurtig påfyldning, især når den kombineres med Wolf Oil Cabin eller 20L display.

Ni flere 20-liters enheder pr. palle
Den nye emballage medfører også betydelige logistiske fordele - som også understøtter bæredygtighedsdagsordenen. Hver palle kan nu rumme 39 20-liters enheder sammenlignet med de tidligere 30 plastikbeholdere. Det betyder, at værkstederne kan opbevare mere olie i et større sortiment, de kan udvide markedsdækningen - og de kan reducere CO2-udledningen i forbindelse med transport af enhederne, fordi der ganske enkelt kan være flere 20-liters Bag in Box end 20-liters plastikdunke på en lastbil. Fokus på miljøvenlige løsninger er en vigtig del af forretningsfilosofi en hos Wolf Oil. Virksomheden, som har sin egen R&D-afdeling, arbejder konstant på at reducere CO2-aftrykket og forbedre processernes bæredygtighed. “Vi genbruger materialer, hvor det er muligt, og vi bestræber
os på at bruge energi- og ressourceeffektive teknologier. Derudover udvikler vi smøremidler, der er med til at reducere CO2-udledningen og brændstofforbruget i de køretøjer, de bliver brugt i, samt øger deres levetid. og ydeevne. Vi har et tæt samarbejde med bilindustrien - både som leverandør og som partner i udviklingen af nye teknologier og produkter. Vi er stolte af at levere smøremidler, der lever op til de højeste standarder og krav, og vi fortsætter med at udvikle innovative løsninger, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid for transportsektoren,” siger Patrick de Francquen.

”Bag in Box vil blive brugt på 21 af vores produkter, som tilsammen dækker 92 pct. af den europæiske bilflåde"
Patrick de Francquen, Regional Marketing Manager hos Wolf Oil

Wolf Oil blander næsten 1 million liter olie om dagen
Han sammenligner produktudviklerne hos Wolf Oil med kokke i et køkken. Wolf Oil køber alle ingredienserne og blander dem sammen i de forskellige produkter af olier og smøremidler til alle slags køretøjer. Næsten 1 million liter olie blandes dagligt på den store fabrik i Antwerpen. Wolf Oil laver produkter, der lever op til bilfabrikanternes godkendelser og krav til viskositet mv., men de laver også egen forskning og udvikling i eget laboratorium, hvilket er afgørende for kvalitetskontrol, ISO-certificering og kvalitetscertificering. Der foretages fire kontroller af produkterne gennem hele produktionscyklussen. Når råvaren kommer ind, testes den for at se, om den er af den forventede kvalitet, og om der er forurening i den. Det samme gælder de tilsætningsstoffer, der tilsættes basisolien. “Når olien og tilsætningsstofferne er blandet i blenderen, testes kvaliteten i en anden prøve, så den er kvalitetssikret, inden den går gennem rørene til tankstationen eller lagerstationerne. I en tredje prøve testes kvaliteten i emballagen, hvor vi tager stikprøver af et parti, der er produceret og kontrollerer, at der ikke er sket forurening. Og endelig har vi en test på de færdige varer for at sikre, at der ikke er risiko for, at smøremidler eller additiver af dårlig kvalitet kommer ud på markedet. Hvis der er et problem, vil hele produktionslinjen blive stoppet og tjekket, så vi kan finde ud af, hvad der gik galt og så løser vi problemet. Det sikrer, at vi altid leverer produkter af høj kvalitet til vores kunder,” siger Patrick de Francquen.

OM WOLF OIL
Vi er specialiserede i at tilbyde vores kunder skræddersyede smøremidler forbedret med teknologi, der gør motorer bedre, hurtigere, grønnere og renere. Som blandingsspecialister i mere end 60 år hilser vi de mange udfordringer i vores branche og i produktionen af smøremidler af højeste kvalitet velkommen. Vi møder disse udfordringer med et dedikeret R&D-team, et laboratorium på stedet og streng kvalitetskontrol gennem alle produktionsprocesserne. Vi er også fuldt akkrediteret af officielle organer og har alle nødvendige OEM-godkendelser og ISO-certificeringer. Auto-G har eneforhandling af Wolf olieprodukter i Danmark.
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078