23948sdkhjf

Tesla slår endnu en salgsrekord

Tesla banker endnu en milepæl i det danske bilmarked. Tesla Model Y kan allerede nu kalde sig den mest solgte model i et kalenderår – selvom året endnu mangler over to måneder.

Siden prishugget i januar har Tesla slået adskillige salgsrekorder. Og allerede nu står det klart, at Tesla Model Y med foreløbig 13.064 solgte eksemplarer er den mest solgte model i et kalenderår. Volkswagen har ellers i ti år siddet på den titel, da mikroen Up opnåede et salg på 12.940 nyregistreringer i 2013.

Det er værd at bemærke, at Tesla har over to måneder til at udbygge føringen. Og flere eksperter peger på, at Teslas seneste tiltag; et skarpt leasingtilbud på Tesla Y vil sætte yderligere skub i salget.

I øvrigt meddeler Tesla, at bil nummer 50.000 er leveret i Danmark her i oktober.

I marts brød Tesla igennem salgsloftet med 3203 nyregistreringer af Model Y. det var det højeste antal solgte biler i en enkelt måned nogensinde. Ford havde den hidtidige rekord med 1994 solgte biler i marts 1997.

Model Y’s pragtår er samtidig med til at bringe den op på andenpladsen over de mest udbredte elbiler herhjemme. Der kører 21.397 eksemplarer rundt på de danske veje, og det er kun overgået af familiemedlemmet Model 3, der mønstrer 24.581 biler i bestanden.

Se nøgletal for:
Læs mere om: bilsalg bilsalgstal
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.674