23948sdkhjf

Nem og hurtig løsning til kalibrering af assistentsystemer

Stenhøj har en ny løsning til kalibrering af assistentsystemer i moderne biler

Et af de nye områder, hvor eftermarkedet har gode muligheder for at tjene penge, er på kalibreringen af de moderne bilers førerassistent-systemer. Her kan leverandøren af værkstedsudstyr, Stenhøj præsentere en nyhed, som gør det let og hurtigt for mekanikeren at kalibrere systemerne.

Løsningen Corghi Proadas Digital skiller sig ud ved sin enkelhed og brugervenlighed. Systemet er hurtigt, præcist og opfylder de strenge krav fra flere køretøjsproducenter. På Stenhøjs stand vil besøgende have mulighed for at se en live demonstration af systemet.

Bruges til mange mærker

Corghi Prodadas Digital gør det let at udføre hurtig og fejlfri kontrol af førersystemer, på et bredt udvalg af køretøjer. Stenhøj tilbyder Corghi Proadas Start Digital som stand-alone system, og Corghi Proadas TS-3D Digital, der kan tilkobles alle Corghi 3D-udmålere. 

Systemet kan tilpasses værkstedets behov ved hjælp af en lang række tilbehør og konfigurationsmuligheder.

ADAS står for ‘Advanced Driver Assistance Systems’, på dansk ‘avancerede førersystemer’. ADAS refererer til en række teknologier og systemer, der er designet til at hjælpe bilister med at forbedre sikkerhed og komfort under kørsel. 

Systemerne anvender forskellige sensorer, kameraer, radar og software til at overvåge køretøjets omgivelser og levere funktioner som adaptiv fartpilot, automatisk nødbremsning, vognbaneassistance, parkeringshjælp og meget mere. 

Målet med ADAS er at reducere risikoen for ulykker, forbedre kørselsoplevelsen og øge sikkerheden på vejen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157