23948sdkhjf

Autohuset Vestergaard og Clever vil sælge lynstrøm på udsalgsstederne

Autohuset Vestergaard gået sammen med Clever om at opsætte kraftige 300 kWh lynladere på udsalgsstederne i Vejle, Kolding, Odense og Hillerød.

Køber man en ladbar bil hos Autohuset Vestergaard, har man længe haft mulighed for at tilkøbe en ladeløsning til hjemmet fra Clever, der er en af landets førende ladeoperatør.

Fremover vil alle også kunne lade sin bil hurtigt på de 300 kWh lynladere, som Autohuset Vestergaard sætter op sammen med Clever på deres lokationer i Vejle, Kolding, Odense og Hillerød.

- Vi har valgt at investere yderligere i vores samarbejde med Clever, for at sikre vores kunder de bedste faciliteter - også når det kommer til opladning, siger Peter Jørgensen, der er Head of Business Controlling hos Autohuset Vestergaard.

Også Clever er tilfreds med det styrkede samarbejde.

- Clever er sat i verden for at gøre det nemmere for danskerne at vælge elbilen til. Med denne nye mulighed for at bringe lynhurtig opladning til lokalområderne sammen med Autohuset Vestergaard, er vi et vigtigt skridt videre mod at realisere det mål, siger Sebastian Juncker, der er Retail Sales Manager hos Clever.

Alle kan benytte lynladerne

Det er dog ikke kun kunder hos Autohuset Vestergaard og Clever, der kan nyde godt af de nye ladere.

- Vi stiller selvfølgelig de nye ladefaciliteter til rådighed for alle – lige meget om de har købt bilen hos os, eller om de har et Clever abonnement. Sammen med Clever kan vi udnytte vores lokationer til at styrke ladenetværket i lokalområderne, og det er vi virkelig stolte af, fortæller Peter Jørgensen, og Sebastian Juncker.

Alle vil kunne finde lynladerne på netværkskortet og starte en opladning via Clevers app. Allerede inden nytår vil de første biler kunne lade i Hillerød og Vejle, mens laderne i Kolding og Odense vil stå klar i første del af 2024.

Om virksomhederne

Autohuset Vestergaard har autoriseret salg af 15 bilmærker - Volvo, Renault, KIA, Ford, Peugeot, Mazda, Dacia, Nissan, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Opel, Maxus, BYD og Jac. Derudover er Autohuset Vestergaard Polestar destination i Vejle, Odense og Nærum.

Autohuset Vestergaard er repræsenteret med 12 afdelinger - fordelt på Fyn og i trekantområdet, samt Horsens og i Nordsjælland. Autohuset Vestergaard beskæftiger cirka 600 medarbejdere og sælger årligt mere end 19.000 nye og brugte biler.

Clever tilbyder opladning til plug-in hybrider og elbiler via abonnementsbetaling eller klassisk forbrugsbetaling med refusion af elafgiften. Desuden har Clever Danmarks største ladenetværk med over 25.000 offentlige ladepunkter fordelt rundt omkring i byen, på landet, på arbejdspladsen, ved supermarkedet og langs motorvejene.

Se nøgletal for:
Læs mere om: bilforhandlere Lynladere
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078