23948sdkhjf

Nemt LED-lys på bilen med mange fordele

Det er stadig ulovligt at køre med eftermonterede LED-pærer på vejene, men Lumiled/Philips har dem med på messen.

Et godt hvidt lys, lang levetid og lavt strømforbrug – what’s not to like. Men nyheden fra Philips Ultinon Access må kun sælges til offroad-kørsel og ikke offentlig vej. På messen viser leverandøren imidlertid, hvordan man nemmere end nogensinde kan opgradere til LED-forlygter med en konventionel bilforlygte.

Der er ikke behov for kompatibilitetskontrol eller adapterringe; Philips Ultinon Access LED lyskilder har et ultrakompakt hus og en integreret IEC 60061-kompatibel base. Deres design passer direkte og har samme base som halogenpærer. Lyskilderne er bredt kompatible med de fleste køretøjsmodeller og kan nemt passes ind i køretøjer, der er udstyret med pærer af typen H7/H18.

80 procent bedre lys

Den nye Philips Ultinon Access LED-serie genererer op til 80 % kraftigere lysstyrke og bruger mindre energi end sammenlignelige halogenpærer. Det betyder bedre udsyn på vejen med en hvid farvetemperatur på 6000 Kelvin.

Philips lover op til tre gange så lang levetid som tilsvarende halogenpærer og med ensartet lys i hele LED-pærens driftstid.

Philips Ultinon Access LED-lyskilder er designet til at overholde bilindustriens standarder for elektromagnetisk interferens (EMI).

LED-serien er tilgængelig i de mest almindelige lyskildetyper til forlygter, HL[≈H1], [≈H3], [≈H4/H19], [≈H7/H18], [≈H11],[≈HB3/HB4], [≈HIR2] og FL [≈H8/H9/H16].

STAND 1

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079