23948sdkhjf

Voxmeter: Flere vil købe brugt bil

Lysten og behovet for at gå ud og købe en ny bil i løbet af de kommende tre måneder er steget betragteligt sammenlignet med for et år siden.

Der er betydeligt flere danskere, der har lyst til og planer om at gå ud og købe en brugt bil indenfor den nærmeste fremtid, end det var tilfældet for et år siden. Det viser en måling foretaget af Analyseinstituttet Voxmeter.

Voxmeter har først spurgt danskerne, om de har planer om at købe ny bil indenfor de kommende tre måneder. Derefter er deltagerne i undersøgelsen blevet spurgt om de vil købe en ny eller en brugt bil.

Stor stigning

For et år var der blot to procent af deltagerne i undersøgelsen, der havde planer om at købe en brugt bil de kommende tre måneder. For tre måneder siden var tallet steget til 3,6 procent. Og nu er tallet altså steget til 4,4 procent af deltagerne i undersøgelsen, der har planer om at købe en brugt bil de næste tre måneder.

Det er en stigning på 119,4 procent i løbet af et år. Der er altså flere end dobbelt så mange danskere, der har planer om at gå ud og købe en brugt bil end det var tilfældet for et år siden.

Nye biler

For de nye biler har der ikke været den samme udvikling. For et år siden svarede 3,4 procent af de adspurgte i Voxmeter-undersøgelsen, at de have planer om at købe ny bil i løbet af de kommende tre måneder. Nu er tallet steget til 3,8 procent. Men der er altså ikke tale om den samme store stigning, som det er tilfældet med de brugte biler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111