23948sdkhjf

Ejner Hessel springer ud som ladeoperatør

Forhandlerkæden Ejner Hessel A/S indgår et joint venture med stifterne af ladefirmaet TakeCharge Thomas Rybak og Christian Uttrup og danner selskabet Hessel Power ApS.

En af Danmarks største bilforhandlere, Ejner Hessel A/S med 27 afdelinger landet over, kaster sig ud i et nyt forretningsområde og opretter selskabet Hessel Power ApS. Det sker i et joint venture med stifterne af ladefirmaet TakeCharge Thomas Rybak og Christian Uttrup, som bl.a. er kendt fra DRs programserie Løvens Hule.

Det bliver direktør for strategi og forretningsudvikling hos Ejner Hessel A/S. Simon Lindegaard, der skal stå i spidsen for selskabet.

Selskabets formål er at tilbyde produkter og tjenester inden for elbilinfrastruktur, opladning af eldrevne køretøjer, elproduktion, lagring af elektricitet samt rådgivning inden for ESG- og energioptimering. Salg af ladestandere til b2b-segmentet er således et naturligt forretningsområde for selskabet.

- Vi vil gøre en forskel for vores kunder. At have øje for kundens behov er Ejner Hessels DNA. Så når vores kunder skal konvertere til elbil, el-varebil og el-lastbil, så er ladeløsninger og energioptimering en integreret del af løsningen. Specielt erhvervssegmentet savner gode løsninger og dem vil vi skabe i Hessel Power. Vi er overbeviste om, at elektrificeringen af person-, vare- og lastbilerne både er en driver i forhold til at sikre flere elektriske biler på de danske veje, men også er et vigtigt bidrag til at reducere CO2-udledningen. Vi tror på, at vi med vores størrelse, kompetencer og kundegrundlag kan være med til at gøre en forskel, fortæller Benjamin Mahr, adm. direktør hos Ejner Hessel.

Grundlæggere ejer halvdelen

Grundlæggerne af TakeCharge, Christian Uttrup og Thomas Rybak, kommer til at eje halvdelen af selskabet og glæder sig til det fremtidige samarbejde.

Ejner Hessel har i dag 27 lokationer, hvor der også nu bliver set på hurtigladere, så vores kunder kan købe strøm af os. De tre første lokationer er allerede igangsat, hvor der bliver mulighed for at oplade person-, vare- og lastbiler døgnet rundt Benjamin Mahr, adm. direktør,Ejner Hessel.

- Thomas Rybak og jeg har over de sidste par år haft et tæt samarbejde med Ejner Hessel om udvikling af ladeløsninger til deres elektriske varebiler på virksomheden, hos medarbejderen og i det offentlige rum. Med etableringen af Hessel Power tager vi et stort skridt videre på denne fælles rejse for ligeledes at fremme den grønne omstilling og hjælpe virksomheder til optimal udnyttelse og udvinding af deres energiressourcer. Det er en milepæl, når en idé på notesblokken nu bliver til en fælles virksomhed, med en af de stærkeste spillere i autobranchen. Vi er naturligvis beærede over at få denne mulighed, og vi glæder os til at komme i gang med de første projekter og dermed gøre omstillingen til grøn transport lettere" siger Christian Uttrup, medstifter af Hessel Power ApS og administrerende direktør i TakeCharge ApS.

Klar til start

Hessel Power skal sikre de omkringliggende faktorer, såsom ladeinfrastruktur til erhvervskunder, rådgivning vedrørende opladning hos kunder, rådgivning om elproduktion og ESG-rapportering samt sikre, at elnettet udnyttes effektivt.

Ejner Hesse forudser, at omstillingen til el vil gå hurtigt i de næste tre til fem år og forventer, at ikke kun personbilerne vil fortsætte deres ekspansive elektrificering, men også at flere vare- og lastbiler overgår til el-drift. Dette stiller store krav til opladningen hos erhvervskunderne.

Benjamin Mahr fortæller, at man hos Ejner Hessel A/S og i det nye selskab vil trykke på knappen med det samme.

- Ejner Hessel har i dag 27 lokationer, hvor der også nu bliver set på hurtigladere, så vores kunder kan købe strøm af os. De tre første lokationer er allerede igangsat, hvor der bliver mulighed for at oplade person-, vare- og lastbiler døgnet rundt. Samtidig har vi sat en masse kompetencer sammen i det nye selskab, og på denne måde tror vi, at vi får nogle muligheder sat i spil, som forenes bedst i Hessel Power.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.578