23948sdkhjf

Tesla forærer strømmen væk gratis i dag

Amerikanske Tesla fejrer 10 året for åbningen af de første Supercharger-stationer i Europa med at invitere alle elbilejere til at oplade gratis hele dagen.

Der forventes køer ved Teslas ladestationer i dag. Den 29. august 2013 åbnede Tesla de første seks ladestationer i Norge. Ti-året fejres med at tilbyde alle elbilejere gratis opladning fra i dag kl. 9.00 og frem til midnat.

”Dette initiativ er en del af Teslas elektriske sommerfejringer og et tegn på tak til Tesla-samfundet, som har bidraget til at gøre Supercharger-netværket til det største, mest pålidelige og et af de bedste hurtigopladningsnetværk i Europa. For andre elbilejere er dette en fantastisk mulighed for at teste netværket og kraftigt udvide deres opladningsmuligheder, da over 70% af netværket nu er åbent for alle elbiler i Europa og Mellemøsten,” skriver Tesla i en pressemeddelelse.

Teslas ladenetværk spænder i dag over 36 lande i Europa, Mellemøsten og Afrika med over tusind steder og 13.000 individuelle Superchargers.

Tesla fortsætter fejringen rundt om i Europa med såkaldte Elektriske Sommerfester, som kulminerer i august med Drive-In Cinema-begivenheder arrangeret i nogle få europæiske byer – primært i Norge bl.a. med Drive-In-biografbegivenheder. Aktiviteterne topper den 1. september med 10-års fejringen i nærheden af Oslo, hvor kunder inviteres til at besøge en stor udstilling om Teslas produktøkosystem.

Se nøgletal for:
Læs mere om: ladestandere
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.461