23948sdkhjf

UGENS LEDER De frie værksteders eldorado

Optrappet priskrig på reservedele, stadigt flere kæder at vælge mellem plus det faktum, at de nye elbilmærker kun sjældent har egne værksteder til at følge salget op, åbner en port af nye muligheder for de frie værksteder, mener Flemming Haslund.

VÆRKSTEDSNYHEDER FRA ALLE verdenshjørner vælter ind lige nu: Organisationen Dansk Bilbrancheråd får stadigt flere medlemmer og udvider derfor ledelsen med ny vicedirektør. Den nye grossist i Danmark, WM Autodele, åbner endelig sin værkstedskæde, der får navnet autoPRO plus.

OG SERMI KOMMER buldrende her og nu. I denne uge så vi således første værksted med SERMI-certificering fra Teknologisk Institut.

ANDET HALVÅR UDE på værkstederne har lagt travlt fra land. Der er med til at understrege den omvæltning værkstederne, ja, det samlede eftermarked er ude i – ikke alene i dette efterår, men i disse år.

ÆNDRINGERNE SKABER NYE muligheder for værkstederne. Der bliver dels flere kæder at vælge imellem – fx autoPRO plus - og der bliver fortsat flere grossister om at sælge reservedelene – fx WM Autodele.

KONSEKVENSERNE ER MANGE - bl.a. en stadigt mere indædt konkurrence blandt flere grossister, der kun kan fører til ét: Lavere priser på varer til værkstederne. Og generelt bedre service.

SAMTIDIG ÅBNER DET stadigt større salg af elbiler nye muligheder blandt de frie værksteder. Flere af de nye mærker – kinesiske såvel som amerikanske – mangler en velorganiseret række af mærkeværksteder til at følge salget op. Hvem kan slå til her? De frie værksteder. For alle kan jo servicere en elbil, som det er formuleret.

LAVERE PRISER, MERE service, mere af vælge imellem, nye forretningsmuligheder – andet halvår 2023 er ved at udvikle sig til de frie værksteders eldorado.

OVERBLIKKKET OVER ALT dette gennemgår tillægget Autogrossister & Værksteder 2023, der i dag følger med Motor-magasinet. God læselyst – og sæt god tid af; der er meget.

 

Det stadigt større salg af elbiler åbner nye muligheder for de frie værksteder
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094