23948sdkhjf

au2parts holder mekanikerfest til rally

Det er events som CHGP i København i forrige weekend og ”vores” rally i denne weekend, der er med til at understrege det, vi så gerne vil sige. au2parts direktør gør status efter DM i rally.

I runde tal 90 rallybiler til start. Og flere end 600 kunder til rallyfest i grossisten au2parts VIP-stand.

Det er to af de mange tal, men to af de vigtige tal, fra weekendens afdeling i Danmarksmesterskaberne i rally – et løb, der bare au2parts navn.

Asger Poulsen, au2parts direktør, samler op efter dage med ”the Pedal to the Metal” i egentlig forstand ude i bilerne og i overført forstand hos grossisten.

Asger:

- au2parts rally i Juelsminde i weekenden vil jeg beskrive sådan her – en kæmpe succes. Et velgennemført arrangement - så en stor ros til arrangørerne og til Juelsminde by.

- Flere end 600 kunder gæstede vores au2parts VIP-stand, hvor der blev fulgt med i det spændende race og hygget – og selvfølgelig med lidt godt til ganen.

lere end 600 kunder gæstede vores au2parts VIP-stand, hvor der blev fulgt med i det spændende race og hygget – og selvfølgelig med lidt godt til ganen. Asger Poulsen, direktør, au2parts

- Det er dejligt, at så mange bakker op og har lyst at bruge deres weekend med os. Vi vil gerne slå fast, at vi er ”så meget mere end reservedele”, som vores slogan siger. Gode relationer og partnerskab har naturligt en høj prioritet hos os.

- Det er netop events som bl.a. CHGP i København forrige weekend og ”vores” rally i Juelsminde, der er med til at understrege det - …så meget mere end reservedele.

Asger Poulsen har i øvrigt også en hilsen til Juelsminde by:

- Og må jeg tilføje: Jeg er overvældet over, hvordan Juelsminde har formået at lave arrangementet til en stor byfest med aktiviteter og streetfood, og hvor hele byen bakker op og hepper.

Hov! Dér stod en betonklods

Kenneth Madsen med sin medkører Mette Felthaus vandt ralliet.

De forsvarende mestre i Dansk Super Rally havde deres første start på dansk grund i deres nye Citroën C3 Rally2, og de lagde sig for første gang i front allerede efter den anden af de ti hastighedsprøver, der blev kørt fredag aften.

Senere droppede de to dog ned i rækkerne. Ikke desto mindre; Kenneth Madsen/Mette Felthaus tog sejren efter at have sat hurtigste tid på fem af løbets hastighedsprøver, mens Simon Vallentin/Peter Egholm tre gange var hurtigst. Det rakte derefter til andenpladsen.

Hjemmebanekøreren Ib Kragh og Karsten Isaksen var på forhånd favoritter. Men nej, de to sluttede et lille minut efter vinderne i et løb – ikke mindst fordi de på en afsluttende prøver i Juelsmindes gader ramte en betonklods.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11