23948sdkhjf

Nyt blod hos Porsche - og gammelt hos Mercedes

Oversigt: Nye i nye jobs her ved starten på andet halvår. Bl.a. med ny leasingspecialist hos Semler - og noget af et jubilæum hos Mercedes CPH.

Mercedes-Benz CPH

30 år – det er helt tilbage til 1993. Det var det år statsministre Poul Schlüter gik af og Mazda 626 blev valgt til Årets Bil i Danmark – og hvor Jesper Nordby Larsen blev ansat hos Mercedes.

Jesper Nordby Larsen er i dag servicerådgiver hos den københavnske forhandler af Mercedes biler. At 30-års jubilaren er vild med Mercedes understreges af, at han nævner den tidligere Formel 1-kører i neto Mercedes som en af sine interesser.

Københavns Lufthavn

Fra fire hjul til luft under vingerne. Efter at have været hos Audi og før da i samme familie hos Skandinavisk Motor Co. er Dorthe Olsen skiftet til et nyt job hos Københavns Lufthavn.

Dorthe Olsen har hos Audi de senere år arbejdet med marketing og event – senest i adskillige år som event manager. ”Ude i lufthavnen” er hun tiltrådt en stilling som planlægger.

Uddannelsen i sin tid var bl.a. på IBS Projektmanagement.

Alm. Brand

Emil Zagal er netop startet som erhvervsrådgiver hos Alm. Brand Group.

Zagals erfaring med forsikring strækker sig tilbage til 2019, da han startede hos Gjensidige, senere kom han til Topdanmark og nu har han så taget tredje trin i denne branche og er så hos Alm. Brand. Uddannelse: Bl.a. Tietgen Skolen, Copenhagen Business Academy og forsikringsakademiet.

Semler Premium

Var det noget med en Porsche? Eller en Bentley? Måske en Lamborghini?

Det er spørgsmål som disse Daniel Rehman kommer til at stille i sin nye stilling som senior leasingrådgiver hos Semler Premium. Rehman er trådt op ad stigen, idet han inden sit nye job var leasingrådgiver – altså uden ”senior” i samme butik.

Daniel Rehman kom til Porsche, Bentley og de andre hos Semler med erfaring fra forsikringsbranchen med jobs hos Alm. Brand og If Insurance.

Topsø

Fra en række jobs i autobranchen til Topsø som supervisor. Det spring har Martin Tange Rievers netop taget.

Rievers kommer fra forskellige jobs i den firehjulede branche – dels som værkfører, dels som servicerådgiver hos bl.a. Superdæk Service og Seehusen Biler

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082