23948sdkhjf

Nye ledere hos Bosch Car Service, Mercedes-Benz og Volvo

En ny værkstedschef hos Volvo og nye værkstedsejere hos Bosch Car Service.

Volvo Trucks

Pia Bagge er netop startet som ny værkstedschef hos Volvo Trucks i Hillerød.

Den nye værkstedschef kommer fra et job som afdelingsleder hos Super Dæk Service i Skovlunde. Hun har videre erfaring fra andre dele af autobranche, idet hun har været salgschef hos Andersen Biler, key account manager hos Autobutler og regions- og filialchef i Mekonomen Group. Videre har hun i to år været bestyrelsesmedlem i Dansk Bilbrancheråd.

Pia Bagge har en række ledelsesuddannelser fra Ledernes Kompetencecenter bag sig

Bosch Car Service

To værksteder er nye i kæden Bosch Car Service.

Den ene er Super Dæk Service i Randers ved Sune Fønss, den anden er Super Dæk Service Amager ved Kenneth Lind Sørensen – Lind Sørensen på billedet.

Alhedens Autoteknik

Den 1. maj slog Henrik Madsen og Jørgen Pedersen dørene op for deres nye værksted i Skelhøje ved Karup. Navnet er Alhedens Autoteknik ApS, og værkstedet bliver en del af landets største værkstedskæde, AutoMester.

At værkstedet samtidig er en del af AutoMester E+ betyder bl.a., at de fra start kan tilbyde service på el- og hybridbiler og har mere fokus på den grønne omstilling

The International Packaging Alliance

The International Packaging Alliance har set dagens lys. En industriel alliance af store udbydere indenfor emballage. Foreløbig dækker alliancen landene Danmark, Grønland, Norge og Sverige, hvilket samlet omfatter over en milliard kroner i volumen.

- Vi har netop ansat Mira Nöjd-Nagele som gruppens topchef/CEO, oplyser Jens Sørensen, der har en styrende og koordinerende rolle i det nye selskab.

- Det nye selskab vil beskæftige sig med emballage til alle industrier - også den automotive sektor. Alt hvad som pakkes ind - miljørigtigt og beskyttende, oplyser Jens Sørensen videre.

Mercedes-Benz

Den danske importør af Mercedes-Benz, produktspecialist Steffen Ishøy Holm har overtaget styringen af mærkets pressebiler. Det sker i forlængelse af ændringer i organisationen. Ved samme lejlighed overgik dansk PR til svenske Charlotta Bauer.

Steffen Ishøy Holm har arbejdet for Mercedes i snart femår. Inden da havde han et langt stræk hos Fiat Group Automobiles Danmark – lige knap 21 år. Her var han en årrække PR-ansvarlig for bl.a. Alfa Romeo.

Ishøy Holm har endvidere haft andre funktioner hos en den nu daværende Fiat-importør – Fiat er nu en del af Stellantis under her i landet K..W.Bruun. I otte år var han således produktchef, mens han over en anden periode var marketingassistent i området reservedele.

Ishøy Hoj er uddannet på først Aars Handelsgymnasium, senere på Hjørring Handelsskole.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25