23948sdkhjf

Ny kampagne: AUTIG på jagt efter flere lærlinge

Jagten på flere unge til at vælge en karriere på autoværkstedene bliver nu intensiveret. Organisationen AUTIG starter kampagne.

- Der skal flere unge mennesker ind på det tekniske skoler – og der skal især flere unge mennesker ind på mekanikerlinjen.

- Derfor iværksætter vi en ny kampagne i gang med det mål.

Sådan fortæller Klavs Thulstrup Pedersen, formand for organisationen AUTIG, i forbindelse med årsmøde og generalforsamling holdt i dag i Sønderborg.

- Der er mangel på mekanikere, og der er udsigt til, at der bliver yderligere mangel på mekanikere, siger Klavs Thulstrup Pedersen, men heldigvis er manglen på lærlinge nu kommet på politikernes radar. Men der skal også ske noget konkret – …og her træder vi i AUTIG til.

Heldigvis er manglen på lærlinge nu kommet på politikernes radar. Men der skal også ske noget konkret – …og her træder vi i AUTIG til. Klavs Thulstrup Pedersen, formand, AUTIG

AUTIGs kampagne for at øge optaget på de tekniske skoler sker i et samarbejde med bl.a. Skjern Tekniske Skole og College360.

På generalforsamlingen blev Klavs Thulstrup Pedersen genvalgt som formand. Ny næstformand er Lars Bertz Thomasen, Hella Gutmann. Han afløser Jan F. Christensen, der herefter er menigt medlem af bestyrelsen.

AUTIG - bestyrelsen 2023

Ledelse

Klavs Thulstrup Pedersen, Nissen’s, formand
Lars Bertz Thomsen, Hella Gutmann, næstformand

Bestyrelsesmedlemmer

Jan F. Christensen, Auto-G
Brian Thaysen, Avant
Thomas Jensen, CAC
Ivan Mikkelsen, Borg
Per Flensted, Dometic
Anders Beier, Sika
Sven Kristensen, FTZ,
Per Boye Rasmussen, Bosch

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078