23948sdkhjf

Årets Varebil 2023 - og de fem i finalen er...

De ni medlemmer af Årets Varebil-jury har talt: Fem biler er nu i finalen. Feltet viser, at markedet nu tilbyder seriøse elbiler, noterer Andreas Lang Hedegaard, der står i spidsen for kåringen.

I morgen var der seks biler i kampen om at vinde kåringen, Årets Varebil i Danmark 2023. Efter onsdagens test- og teknikdag på FDM Sjællandsringen er feltet skåret ned til i alt fem biler.

Så én er skåret fra:

- Jeg synes nok, at det er den helt rigtige bil, der er blevet siet fra, siger Andreas Lang Hedegaard, der på Danske Motorjournalisters vegne har ansvaret for kåringen.

- Kia Niro Van, som blev siet fra efter den indledende afstemning, viste ved testen i dag tydeligt, at den dybest set er en personbil, der også leveres på gule plader – især kørsel med vægt, der jo er afgørende for en varebil, blev udstillet som et problem.

- Ellers viser dagens test og felt, at markedet nu tilbyder en række seriøse elbiler, fortsætter Lang Hedegaard. Dagen viser også, at der trods alle elbilerne fortsat sælges gode dieselbiler – her tænker jeg på feltets Iveco Daily, der jo i dag har været med i en dieseludgave, men senere kommer med elmotor.

Dagen viser også, at der trods alle elbilerne fortsat sælges gode dieselbiler – her tænker jeg på feltets Iveco Daily, der jo i dag har været med i en dieseludgave, men senere kommer med elmotor. Andreas Lang Hedegaard, arrangementansvarlig, Årets Varebil

De fem biler i finalen er – og her nævnt i alfabetisk rækkefølge:

Ford E-Transit – elbil, kassevogn, Iveco Daily – diesel, senere også el, kassevogn, Nissan Townstar – elbil, kompakt kassevogn, Toyota Proace City Electric – elbil, kompakt kassevogn og Volkswagen ID. Buzz Cargo – elbil, kassevogn.

Selve kåringen af vinderen finder sted på fredag den 21. april kl. 10:00 på årets Transportmesse i Herning.

De fem biler i finalen

Her nævnt i alfabetisk rækkefølge:

Ford E-Transit – elbil, kassevogn
Iveco Daily – diesel, senere også el, kassevogn
Nissan Townstar – elbil, kompakt kassevogn
Toyota Proace City Electric – elbil, kompakt kassevogn
Volkswagen ID. Buzz Cargo – elbil, kassevogn

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078