23948sdkhjf

Ny redaktør for Motor-magasinet

Bo Christensen bliver ny redaktør på Motor-magasinet fra 1. september i år. Han afløser Flemming Haslund, der har ønsket at stoppe pr. 31. august.

Motor-magasinet skal have ny redaktionel chef. Ny i jobbet bliver Bo Christensen, der kommer fra et andet redaktørjob i Nordiske Medier, der udgiver Motor-magasinet. Bo Christensen afløser Flemming Haslund, der har ønsket at stoppe for at gå på pension. Det oplyser Søren Dietrichsen, ansv. chefreddaktør.

- Bo er en fremragende redaktør og har gjort det godt i Nordiske Medier de seneste år. Senest som produktchef for print og redaktør for en række medier som Food-Supply, Magasinet Plast, Mestertidende og EnergyislandNews.

- Som printredaktør har Bo stået i spidsen for implementeringen af produktionssystemet Aptoma i Danmark samt bistået i det tilsvarende arbejde i selskabets medier i Sverige – blandt dem det svenske Motormagasinet, siger den ansv. chefredaktør. Bo Christensen har tidligere været bl.a. redaktionschef på B.T. og nyhedsredaktør på Berlingske.

- På Motor-magasinet skal Bo fortsætte det gode arbejde, som Flemming har stået i spidsen for gennem de seneste seks år, hvor mediet især har udmærket sig med en stor fremgang målt på antallet af abonnenter, siger Dietrichsen.

Flemming Haslund fortsætter som redaktør på Motor-magasinet til han stopper d. 31. august. Bo Christensen forsætter i sin nuværende rolle hos Nordiske Medier frem til 1. september.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079