23948sdkhjf

Vi udvider vores program af styretøjsdele – og anvender vores prøvelager til kvalitetssikring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Triscan A/S

Vores program af styretøjsdele er bredt dækkende og er med 98% det største på det europæiske eftermarked. Markedet udvikles konstant - og vi sørger hele tiden for at være med fremme.

Vi har det sidste år udvidet vores program af styretøjsdele med mere end 340 referencer - deriblandt er mange referencer til eksisterende såvel som nye bilmodeller, der på det frie eftermarked hovedsageligt kun kan købes som originaldel - OES. 
 
Vores Produktafdeling udvider løbende programmet af styretøjsdele og dette omfatter nu mere end 7.700 referencer. At dække et marked fuldstændigt betyder, at man skal kunne levere både de mere sjældne som de helt nye reservedele til eftermarkedet. Et par af de nyeste eksempler er eksempelvis bærearme til Audi A4 (fra maj 2015 og frem) eller styrekugler, bærekugler og styrestang til Hyundai Elantra (fra oktober 2015 og frem). 

I vores styretøjsdeleprogram findes der som nævnt også referencer til mere sjældne biler – det være sig både små biler samt biler i luksusklassen:
Vi har allerede inden for det sidste år optaget de første styretøjsdele til BMW i8 (en løbende udvidelse) – og nu er der også udviklet styretøjsdele til den mindre i3, som snart vil være at finde i programmet.

VIDSTE DU: At Triscan – på eget initiativ – får udviklet og produceret styretøjsdele? 
 
Sådan anvender vi vores prøvelager til kvalitetssikring af både styretøjsdele såvel som andre varegrupper.
I de seneste nyhedsbreve har vores in-house testcenter fået en del omtale. Men testcenteret er kun ét af de redskaber, vi anvender i vores bestræbelser på at sikre en høj og pålidelig kvalitet. Et andet vigtigt redskab er vores prøvelager, hvor vi gemmer prøver af egne såvel som OEM-dele til bla. sammenligningstests. „Prøvelageret hjælper os med at sikre en ensartet kvalitet, idet det er muligt at sammenligne prøverne med f.eks dele fra nye leverandører eller at bruge dem til stikprøvekontrol“, fortæller Troels Madsen, vores Produktkoordinator med ansvar for styretøjsdele.

„For at sikre detaljerede og grundige sammenligninger anvendes bl.a. tekniske tegninger af delene. I  samarbejde med vore leverandører anvender vi ofte 3D scanning i udviklingsfasen. 3D scanneren giver os mulighed for at sammenligne Triscan dele med de tilsvarende OEM/OES dele. Der er mange måder hvorpå man kan udføre en 3D-scanning på, som hver især er baseret på forskellige teknologier. I vores tilfælde anvender vi optisk scanning. Scanneren har indbygget to kameraer og én projektor. Forskellige mønstre projiceres ud på objektets overflade og kameraerne tager samtidigt billeder fra deres respektive positioner. Ved at analysere den geometriske deformation af hver linie i de forskellige mønstre er det muligt helt detaljeret at generere en digital 3D-model af objektets overflade. På denne måde kan vi tilsikre, at vores produkt er identisk med OEM-produktet“, konkluderer Troels Madsen.  
 
Antal referencer: 7.728
Dækning: 98,36 %

Medlemsnyhed

Indrykket af
Triscan A/S

Engmarken 11
8220 Brabrand
Danmark
Triscan A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.1