23948sdkhjf

Sælger for 35 milliarder kroner biler i år

| Medlemsnyhed | Indrykket af Auto IT

I bilsalgsprogrammet AutoDesktop vil der i år blive solgt 190.000 biler - og omsat for 35 milliarder kroner. Programmet har nemlig vundet stor udbredelse.

Knap 900 bilhuse og 4000 brugere logger hver uge ind på AutoDesktop for at skrive slutsedler, lave tilbud og prøvekørsler. En statistik fra Biltorvet A/S, der står bag programmet, viser at der i 2018 vil blive solgt knap 190.000 biler eller for 35.000.000.000 kroner biler gennem programmet.

Den store popularitet skyldes, at programmet dækker alle bilhusets behov. 

Let at holde styr på alle faser i salget
AutoDesktop er nemlig et moderne og smart værktøj til at organisere dine brugte biler og kunder. Programmet gør det let at holde styr på både biler og kunder i alle faser af salgssituationen. Det er også et annonceringsværktøj, hvor du nemt kan sætte dine brugte biler til salg på bl.a. biltorvet.dk og andre bilportaler. Du har også mulighed for effektivt at styre visningen af dine biler på din egen hjemmeside og/eller hos forhandlerforeninger.

Ét program til alt
AutoDesktop har integrationer til førende finansierings- og forsikringsselskaber - slut med dobbeltindtastninger og hoppen rundt i mange forskellige programmer.

Mist aldrig leads
Med AutoDesktop kører alt digitalt, og det betyder, at du har styr på alle leads og prøvekørsler, så det er let at følge op. Med andre ord sælger du flere biler.

Indsaml samtykke
Kunden kan skrive under på et samtykke fx via AutoDesktop-app på mobilen. Så er du sikret, at du må lave opfølgende salg. Det gemmes i Samtykke.Net, som har fuld integration med AutoDesktop.

Gratis app
Med AutoDesktop App'en bliver din hverdag smartere. Du får adgang til de essentielle funktioner direkte fra din smartphone. Så når du skal have dine kunder ud på en prøvekørsel, så behøver du ikke længere hen til din computer. Derudover kan du hurtigt og nemt samle samtykker ved hjælp af den integrerede Samtykke.Net (tilkøbsmodul). Eller du kan tilføje ekstraudstyr og tage billeder til bilannoncer. App'en følger gratis med mellem- og premiumpakken af AutoDesktop. Læs mere her.

Billigt
Priserne starter ved 99 kroner for mindste pakke. 

Kom i gang i dag! Læs mere her. 

 

Masser af udvidelsesmuligheder:

Underskriv med digital signatur/NemID

Lav serviceaftaler

Beregn ny afgift efter L4

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Auto IT

Skagensgade 1
2630 Taastrup
Danmark
Auto IT

Send til en kollega

0.081