23948sdkhjf

Kia fokuserer – Ceed er bedre end nogensinde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Den nye Kia Ceed er mere fokuseret end nogensinde, og køreglæden er i højsædet, men Biltorvet kunne godt finde et mulehår i suppen.

Vi skal ikke mange somre tilbage, før Kia var bilernes svar på klassens kiksede dreng. Ham ingen gad at snakke med, fordi han havde mange bumser og prøvede lidt for hårdt at være sej, men endte med at være kluntet. Men som mange kiksede drenge, er Kia blevet klogere med alderen, og efter 585 kilometer i den nye Ceed, er det tydeligt, at den gør rigtig mange ting godt.

Den sjove koreaner – Kia Ceed

Først og fremmest ser den godt ud i sin blå lakering (ekstraudstyr til 4.999 kroner), og 17 tommer store hjul med klistrede Michelin Pilot Sport 4-dæk (ekstraudstyr til 13.995 kroner) fylder skærmkasserne godt ud og giver et mere sporty look. Ceed er ikke længere den bil, du gemmer bagerst på parkeringspladsen, når du ankommer til din skolekammerats bryllup.

Hårdere
Så er der køreegenskaberne, som Kia har arbejdet meget på at gøre mere dynamiske – og, ja, mere europæiske. Da den nye model blev udviklet, blev der kørt tusindvis af testkilometer i Europa, og ingeniørerne har gjort deres til at Ceed kører friskt og sportsligt. Faktisk er det som om den blå koreaner tigger mig om at køre den hårdere. Den føles nemlig stram og præcis som ...

Læs her, hvor stram den føles som.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.252