23948sdkhjf

Vi er nomineret som Årets Nyhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Seek4Cars A/S

Vi har altid selv ment, at vores net-lagerreol er et ganske godt produkt. Vi er fra Vendsyssel, så du må selv gradbøje "ganske godt". I hvert fald er det så godt, at vi er nomineret til "Autoawards 2018: Årets nyhed"

Seek4Cars er blevet indstillet til Auto Awards 2018 i kategorien Årets Nyhed. Prisen uddeles til det årlige Auto Award show i Cirkusbygningen i København den 27. november. Det siger sig selv, at vi er lige præcis så stolte, som man kan tillade sig at være her i Vendsyssel uden at blive udelukket fra den næste familiefest.

Det er vores net-lagerreol, der er blevet indstillet til årets nyhed. Ganske kort, så giver net-lagerreolen værksteder, bilforhandlere og autoophuggere mulighed for at få overskuds reservedele - både brugte og ubrugte - fra værkstedsreolen og ud på nettet med så lidt manuel bearbejding af data som muligt. Vi importerer data fra regneark og direkte ud på hjemmesiden.

Fik jeg sagt, at vi er stolte? Auto Awards er jo ikke bare en fætter-kusine fest i det lokale forsamlingshus – uden der i øvrigt er noget galt med det. De nominerede til Auto Awards indstilles af alle led i autobranchen fra ejere og medarbejdere til virksomheder og samarbejdspartnere. De indstillede vurderes af en fagjury og den endelige vinder kåres i Cirkusbygningen den 27. november. Inden da har offentligheden haft ca. 5 uger til at afgive deres stemme.

Synes du også, at det er en god ide at kunne markedsføre sine afskrevne reservedele – både brugte og ubrugte – på nettet, så kan du stemme her, hvis du er ansat i bilbranchen

Folk uden tilknytning til bilbranchen - f.eks. fætre og kusiner - skal stemme her 

Vil du vide mere om Net-lagerreolen til administration og salg af brugte og ubrugte reservedele, så klik her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Seek4Cars A/S

Parallelvej 11 9.sal
9800 Hjørring
Danmark
Seek4Cars A/S

Send til en kollega

0.087