23948sdkhjf

Biltorvet runder 700 biltest

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Hver uge har biltorvet.dk mindst en ny biltest klar. Nu er der over 700 biltest på sitet. Den megen redaktionelle viden trækker god trafik til siden.

Med over 700 biltest er der rigeligt med benzin til vidensbegærlige købere til de annoncerede biler på biltorvet.dk. Hver uge bliver der testet mindst en ny bil, oftest er der to. Som noget nyt, barsles der også med at køre brugtbilstest ind. 

"Brugtbilstest er oplagt på en bilportal, hvor der sælges brugte biler. Men da vi også er stærke på de nyere brugte biler, giver nybilstestene fint mening den vej rundt. De nye biler trækker også ret meget trafik til sitet, på grund af nyhedens interesse," siger redaktør Andreas Lang Hedegaard.

Udover de mange biltest er der også en del guides til bilinterreserrede, hvor besøgende kan blive klogere på bilkøb og vedligeholdelse af bilen.

"Bilkøbet er en stor beslutning. Vi prøver derfor at skære usikkerheden væk ved at rådgive om bilkøb og bilen, så besøgende kan blive klogere og hitte ud af, hvilke biler der passer bedst til deres aktuelle behov," siger redaktøren. 

De mange biltest står for cirka 10 procent af trafikken til biltorvet.dk.

"Sammen med vores daglige bilnyheder er det også vitalt indhold på sociale medier, hvor biltorvet.dk virkelig giver den gas i øjeblikket. Altsammen er det med til at løfte biltorvet.dk's kendskabsgrad," oplyser Andreas Lang Hedegaard.

Læs biltest her - klik på anmeldelser

Se biltest her på Biltorvets YouTube-kanal.

Tilmeld dig Biltorvets nyhedsbrev, hvor du får ugens vigtigste bilnyheder og test. 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.105