23948sdkhjf

Ny medarbejder søges!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Effimat Storage Technology A/S

Projektsalg til industrien

Med reference til og i samarbejde med Regional Sales Manager, Northern Europe deltager du i afsætningen til danske kunder inden for industrien, transport- og logistik- samt e-handelsbranchen. Efter aftale identificerer og prioriterer du potentielle kundeemner på det danske marked, følger op på kundeforespørgsler og tager kontakt. I tæt dialog med kunden, afdækker du behov, skitserer en færdig løsning, udarbejder tilbud og afslutter salget. Teknisk og produktmæssigt støttes du af et stærkt bagland. Herudover deltager du i messer i ind- og udland. Med udgangspunkt i dialogen med dine kunder bidrager du endvidere med ideer og forslag til løbende produktoptimering og -udvikling.

Sælger med flair for flow og supply chains
Du er sælger og trives med den del af jobbet der hedder lead generering. Du har muligvis erfaring fra automatiseringsbranchen; og du har god forståelse for flowet i en virksomhed og ser det som en spændende udfordring at sammensætte løsninger for kunden, hvor innovative lager & produktions automater kan indgå som et værdiskabende element i e-handel, i distribution eller integreret i et produktionsmiljø. Af natur er du udadvendt, ihærdig og handlekraftig og du arbejder struktureret. Du er analytisk, kommunikerende og er god til at skabe og bevare relationer og har modet og evnen til selv at lukke ordren. Du kommunikerer fint på engelsk og måske også svensk. Som person har du et højt energiniveau, du er selvmotiveret og ukompliceret.

Du tilbydes
En særdeles spændende udfordring i en international vækstvirksomhed med et stort potentiale og korte beslutningsveje. Et innovativt produktprogram og en attraktiv løn med bilordning. Kulturen er uformel, præget af entreprenør-ånd, hårdt arbejde og gejst.

Læs mere HER.

EffiMat Storage Technology producerer automatiske og fleksible lagerløsninger. Navnet stammer fra vores nøgleprodukt, den revolutionære EffiMat®. Mulighederne for lageroptimering er altid udgangspunktet for vores arbejde. Vores produkter og rådgivning er løsninger til mange af de lager- og logistikudfordringer, virksomheder møder i dagligdagen. Alle vores løsninger laves specifikt til kunden og er derfor helt unikke. Virksomheden beskæftiger ca. 40 medarbejdere og er beliggende i Odense.

Vil du gribe muligheden?

EffiMat Storage Technology A/S producerer automatiske og fleksible lagerløsninger. Navnet stammer fra vores nøgleprodukt, den revolutionære EffiMat®. Du kan læse mere om EffiMat på www.effimat.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Effimat Storage Technology A/S

Emil Neckelmanns Vej 15C
5220 Odense SØ
Danmark
Effimat Storage Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.091