23948sdkhjf

Dansk udviklet it-system sætter en stopper for snyd for op imod 75 milliarder kr.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Digital-servicebook

Kilometertallet er en væsentlig faktor, når der handles bil. Det er afgørende for prisen og en vigtig indikator for, hvor brugt en bil er.

Kilometertallet er altid angivet i bilannoncerne, men i realiteten kan du ikke vide dig sikker på, at det oplyste tal er korrekt.

For kilometertælleren kan spoles tilbage. Det er fuldt lovligt, da loven er en stor gråzone. Metoden koster ikke alverden, og indgrebet kan gøres på under en time.

En undersøgelse fra 2010 anslår, at kilometerspoling årligt koster de europæiske forbrugere 35–75 milliarder kroner.

Det dansk udviklede it-system Digital-Servicebook.com sætter en stopper for dette "snyd" - ganske enkelt ved at forhandlere og værksteder løbende indrapporterer bilens kørte kilometer ved værkstedsbesøg, samtidig med at data fra synsrapporter indhentes. Derved er service og reparationer dokumenteret, så garantien beholdes på bilen, men vigtigst er, at alle forbrugere nemt kan tjekke bilens aktuelle kilometertal ved en bestemt dato.

Et tydeligt eksempel på snyd er f.eks. en Audi SQ5 (AK 41895), hvor bilen fra 2016 til 2017 har kørt 112.000 km mindre. 112.000 km der nemt betyder et tab på over 200.000 kr.

Digital-Servicebook.com er gratis at anvende for alle forbrugere, og kun godkendte forhandlere og værksteder, kan indrapportere, dette sikrer korrekt servicedokumentation som f.eks. denne Peugeot (BY 34302)

Digital-Servicebook.com kan bruges til alle biler fra hele verden, og er anbefalet af Danske og Svenske bilbrancheforeninger, og samarbejder med flere af bilbranchens største aktører.

Digital-Servicebook.com kan hentes gratis som APP i Google Play og App Store.

 

For yderligere information kontakt


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Digital-servicebook

Vordingborgvej 79, 1.. sal
4700 Næstved
Danmark
Digital-servicebook

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.103