23948sdkhjf

Førsteklasses kvalitet siden 1888: Nu med et nyt udseende

| Medlemsnyhed | Indrykket af Glasurit Autolak

Mens Glasurit ser tilbage på 130 års historie, får alle produkterne - fra poleringspasta til store lakbeholdere – nyt emballagedesign. Naturligvis er recepterne og produktkvaliteten fortsat den samme til glæde for tilfredse kunder over hele verden.

Serie 90 og co. er klar til fremtiden

For at markere 130 års jubilæumsåret har Glasurit, premium lakmærke fra BASF, redesignet etiketterne på produkterne. Mens Glasurit i 2018 med stolthed ser tilbage på de sidste 130 års historie, får alle produkterne - fra poleringspasta til store lakbeholdere – nyt emballagedesign.

De nye etiketter præsenterer øjeblikkeligt brugerne for alle relevante oplysninger. For at opnå dette er skriftstørrelsen på ​​produktnummeret og produktnavnet, på både tysk og engelsk, blevet forstørret. Under produktnummer og produktnavn finder brugerne EAN-koden, fremstillingslandet og VOC-symbolet - såfremt produktet lever op til VOC-forskrifterne - og en cirkel i sort, rød og guld. Det illustrerer, at det er et kvalitetsprodukt fra Tyskland baseret på mange års erfaring og tradition siden 1888.

De nye etiketter har også gjort det muligt for Glasurit at tilpasse emballagedesignet til brandets nye designudtryk, som er blevet moderniseret efter ti år. På trods af alle ændringer er der mange ting, som er forblevet det samme - for eksempel etiketterne bagpå emballagen og farvekodningen, der hjælper brugerne til hurtigt at skelne mellem de forskellige produktlinjer og anvendelsesområder. Naturligvis er recepterne og den fremragende produktkvalitet fortsat den samme til glæde for tilfredse kunder over hele verden.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Glasurit Autolak

Kalvebod Brygge 45, 2.,
1560 København S
Danmark
Glasurit Autolak

Send til en kollega

0.078