23948sdkhjf

Industry Supply byder velkommen til tre nye kolleger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordiske Medier A/S

Charlotte Stubben, Michael Pape og Cecilia Stenlund er navnene på de tre nye kolleger i Industry Supplys team, der nu omfatter 30 ansatte i både Danmark og Sverige.

Charlotte Stubben overtager jobbet som nyhedsredaktør på Metal Supply COM-nyhedsbrevet. Charlotte er uddannet cand. mag. i engelsk, kultur og medie, og hun har tidligere arbejdet som journalist i et nordjysk mediehus.

Michael Pape er vores nye ansigt i marken. Michael kommer til at dække det sjællandske distrikt sammen med Vagn Jensen og Jette Skylvad. Michael kommer fra ligeledes fra mediebranchen, hvor han bl.a. har arbejdet for Dansk Reklamefilm (del af Egmont) og Chili Group.

Sidste nye ansigt er vores svenske kollega, Cecilia Stenlund, der får daglig gang på vores kontor i Gøteborg. Cecilia er trådt ind i vores svenske administrative team med den primære funktion at booke møder og ringe nyhedsbreve til de svenske virksomheder. Cecilia har flere års erfaringen fra booking og telemarketing og er derfor en naturlig udvidelse af vores svenske team.

På billedet ses vores tre nye kolleger – fra venstre mod højre: Charlotte Stubben, Michael Pape og Cecilia Stenlund.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordiske Medier A/S

Langagervej 1
9220 Aalborg
Danmark
Nordiske Medier A/S

Send til en kollega

0.062