23948sdkhjf

Shell Ecopack - Nem og effektiv opfyldning og opbevaring af motorolie.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Univar A/S

Univar introducerer Shell EcoPack! Et system til opfyldning og opbevaring af motorolie, som er specialudviklet til at frigøre både plads og kapital i de uafhængige værksteder.

Nutidens biler stiller strengere krav til de olietyper, der bruges, og det kan gøre det vanskeligt for mindre og uafhængige værksteder, der arbejder med flere forskellige bilmærker. Skal man have olie til størstedelen af markedet til rådighed når som helst, er det som regel ensbetydende med mange store oliebeholdere. Udover at det fysisk tager megen plads op, bindes meget kapital for de uafhængige værksteder.

Med den nye EcoPack-løsning vil man imidlertid få de samme fordele i en langt mindre forpakning – og det gør systemet både økonomisk og fysisk mere fleksibelt.

EcoPack er specialudviklet af Shell til de uafhængige værksteder. Her har man plads til fem forskellige 20-literdunke, hvilket gør, at man får dækket størstedelen af det behov, der er på markedet, med blot et lille aftryk, fortæller Business Development Manager i Univar, Thomas Lausen.

Systemet er allerede blevet afprøvet hos enkelte pilotkunder i Danmark med gode resultater, og  EcoPack er nu tilgængeligt for Shell-kunderne i Norge, Danmark og Finland.

EcoPack-løsningen er også enkel og hurtig at bruge. De medfølgende kander rummer fem liter, og den praktiske hældetud minimerer dryp. Kanderne fyldes op på blot 43 sekunder, således effektiviteten på værkstedet altid bevares.

Hvis du vil vide mere: www.univarlubricants/Ecopack


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Univar A/S

Islands Brygge 43, 2.
2300 København S
Danmark
Univar A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.102