23948sdkhjf

Glasurit 283-1780 CV Multi Wash Primer Filler - fuld fleksibilitet, hurtig proces

| Medlemsnyhed | Indrykket af Glasurit Autolak

Værksteder er under et enormt pres for at spare på omkostninger og tid. Glasurit støtter værkstederne ved konstant udvikling af produkter som accelererer arbejdsprocessen. Produkterne kan bruges fleksibelt og passer ind i nuværende arbejdsprocesser.

Værksteder er under et enormt pres for at spare på omkostningerne og spare tid i deres daglige rutiner. Glasurit, som er BASF’s premium lakmærke, støtter de professionelle autolakeringsværksteder ved konstant udvikling af nye produkter som accelererer arbejdsprocessen. Produkterne kan samtidig bruges fleksibelt og passer ind i værkstedernes arbejdsprocesser. Glasurit tilbyder nu en løsning, der gør det endnu lettere at arbejde effektivt: 280-1780 CV Multi Wash Primer Filler.

 Afdampningstiden for grundfylderen er blot 30 minutter ved stuetemperatur. Det giver værkstederne ekstra frigivet tid i tørrekabinen, som giver plads og tid til andre opgaver og tillader værkstedets workflow at blive effektiviseret.

 Takket være produktets mange anvendelsesmuligheder er Glasurit 283-1780 CV Multi Wash Primer Filler velegnet til både småreparationer og hellakeringer. Alt efter hvilket arbejde, der skal gøres, kan sprøjtemaleren bruge grundfylderen i et 2-trins system eller benytte produktet til et højkvalitets resultat i et 3-trins system. Produktet giver pålidelig rustbeskyttelse, herunder beskyttelse af aluminium, stål og galvaniserede monteringsdele.

 Med Glasurit 283-1780 CV Multi Wash Primer Fillerens gode anvendelsesmuligheder kan værksteder optimere deres arbejdsprocesser, løfte effektiviteten og opnå perfekte lakeringsresultater.

https://www.glasurit.com/dk/produkter/glasurit-283-1870-cv-multivask


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Glasurit Autolak

Kalvebod Brygge 45, 2.,
1560 København S
Danmark
Glasurit Autolak

Send til en kollega

0.107