23948sdkhjf

Byttepris-funktion giver brandvarme leads

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Selv om kunderne ofte bliver skuffede over markedsprisen på deres byttebil, er Biltorvets bytteprisfunktion en stor succes – den giver nemlig flere bilsalg. Det viser de første erfaringer af et samarbejde med Interdan.

Den har ikke været i luften meget mere end en måned, men allerede nu vælter det ind med brandvarme leads til bilforhandlere, der via Biltorvets byttebilsfunktion sælger flere biler. Det viser den første opgørelse af et samarbejde med Interdan, hvor byttebilswidgetten har været i test på importørens hjemmeside.

”Biltorvet har lavet et godt produkt, som giver forhandlerne mange leads, hver dag. Vi kan se, at det også giver flere salg og er glade for, at vi på denne måde kan hjælpe vores forhandlere,” siger Morten Nordli, Online Marketing Manager, Interdan.

Det vælter ind
Hos Det Smilende Bilhus, Bilhuset Køge A/S er de glade for de mange leads.

”Det må man sige, det vælter ind både på mails og direkte i vores salgsprogram, AutoDesktop. Og vi følger hver eneste kunde til dørs,” lover Jesper Østergaard, salgschef og medindehaver af Bilhuset Køge.

Konverteringsraten ligger da også på over 20 procent. Det betyder at hver femte henvendelse fra widgetten ender i et bilsalg.

”Tit er kunderne forundrede over, at vi rent faktisk ringer til dem. De er måske bare nysgerrige på, hvad deres bil er værd. Andre gange får vi et salg i gang,” oplever Jesper Østergaard, der bakkes op af bilhuset Henrik Wessel i Lyngby. Her er konverteringsraten på 15 procent, og det er salgschefen ganske tilfreds med.

”Vi er meget glade. Så sent som i går solgte jeg en bil på baggrund af en henvendelse fra widgetten,” oplyser Christian Nordholt, salgschef, hos Wessel.

”For os, handler det om at få den indledende dialog, og få dem talt ned i butikken og så tager vi den derfra. Det er nemlig ikke altid, at vi lige kan give den pris, som widgetten har lovet, når vi ser bilen. Men igen, når først de er i butikken, er salget op til den dygtige sælger,” mener han.

Byttepriswidgetten er gratis for forhandlere, som annoncerer på biltorvet.dk.

Læs mere her.

Eller her.

FAKTA OM BILTORVETS BYTTEPRISWIDGET:
Gratis for forhandlere, der annoncerer på biltorvet.dk
Giver kunderne en byttepris online
Kunderne indtaster data om deres bil og dem selv, direkte på websiden
Prisen udregnes automatisk efter markedsværdien mm.
Kundens informationer sendes til forhandleren enten som mail eller ind i bilsalgsprogrammet AutoDesktop
Interesseret? Kontakt Biltorvets support på support@biltorvet.dk eller 88 82 62 60.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.167