23948sdkhjf

Tips til iværksætteren: 3 tips til at komme godt fra start

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nimalift

Tænker du på at starte dit eget? Et autoværksted eller måske et lille dækcenter. Et sted, hvor du er din egen chef; hvor kunderne kommer for at få hjælp af lige netop dig. Så er der et par ting, som kan hjælpe dig godt fra start.

Lad os se bort fra alt papirarbejdet og opgaven med at finde det helt rigtige værksted til den rigtige pris lige for en stund. Her får du nemlig 3 hurtige tips til, hvordan du får sorte fingre og kan servicere kunderne fra dag ét:

1. Skal du kunne det hele fra starten?

Autolifte, dækmaskiner, afbalanceringsmaskiner, kompressorer, værkstedsinventar… Listen er lang og kan fortsættes i en uendelighed. Det kræver både maskiner og smådele at komme i gang med arbejdet.

Den første af dine overvejelser bør derfor være: Vil du kunne det hele eller skal du specialisere dig og snævre arbejdsområdet ind?

Beslutningen behøver ikke være endegyldig og gældende i hele din nye virksomheds levetid. Der er altid mulighed for at udvide forretningen, hvis ressourcerne eller efterspørgslen ændrer sig.

2. Pakkeløsning eller separate køb?

Nu har du taget beslutningen om, hvilken retning din virksomhed skal tages i. Så skal vi have kigget på materiel. Hos Nimalift arbejder vi med pakkeløsninger, der gør det nemt og overskueligt for dig, der skal ud og købe flere maskiner. Samtidig får du også en lavere pris på maskinerne, når du køber dem samlet.

Eksempel: Du har besluttet dig for at starte et autoværksted, som primært skal lave dækskift, skift af udstødning og andre småreparationer. Så kan du komme i gang for under 30.000 kr. med vores Deluxe værkstedsstartsæt.

Sættet indeholder vores kendte og populære 2-søjlede autolift med løfteevne helt op til 4 tons. Det kræver dog en betontykkelse på 18cm på gulvet, hvor du stiller liften – så tjek altid lige op på det.

Derudover får du også 188-dækmaskinen med vipbart monteringstårn og hjælpearm, så du nemt og professionelt kan montere dæk på alufælge uden noget, der bare minder om en skramme. Med 188’eren er du godt dækket ind. Den kan klare fælge op til 24 ” og fælgbredde på op til 14”.

Og vi er ikke færdige endnu: I Deluxe værkstedsstartsættet medfølger også vores lille afbalanceringsmaskine. 291’eren er nem og enkel at betjene med fem forskellige programmer. Der kan også tilføjes et særligt MC-kit, så du kan tilbyde afbalancering af motorcykler.

Som det sidste i pakken får du også lidt tilbehør; 6 kg afbalanceringsklodser, 5 kg dækmonteringspasta og 100 stk. TR413-ventiler.

Nu er du klar til at tage imod dine første kunder.

3. Brug også gerne andres ekspertise

Når du starter et værksted op, er det helt sikkert fordi, du har teknisk forstand, hænderne skruet rigtigt på og en gennemborende interesse for diverse køretøjer. Men har du også styr på alt det med forretning og indkøb?

Der er ingen skam i at spørge dem med erfaring. Hvad enten det er professionelle rådgivere, din regnskabsuddannede svigermor eller en anden mekaniker fra fodboldklubben, er ikke vigtigt. Det vigtige er at få afklaret kompetencerne. Hvad kan du selv, og hvor har du brug assistance og gode råd?

Her stiller vi hos Nimalift gerne op. Stik hovedet ind i vores showroom og se maskinerne med egne øjne, imens vi tager en uforpligtende snak om, hvad du egentlig har brug for.

Og så vil vi bare gerne ønske dig rigtig meget held og lykke med dit nye forretningseventyr.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nimalift

Kløvermarken 117
7190 Billund
Danmark
Nimalift

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.108