23948sdkhjf

EffiMat automatiserer onlinebutikkernes lagre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Effimat Storage Technology A/S

Onlinebutikkerne automatiserer alt, hvad der kan automatiseres, så både pris og leveringstid kan holdes knivskarpe.

Denne udvikling skaber ekstra stor efterspørgsel hos den danske lager- og plukautomatsproducent EffiMat Storage Technology A/S i Odense..
Senest har Danmarks største autoriserede forhandler af Mercedes valgt EffiMats løsning til at automatisere håndteringen af bilreservedele.
E-butikkernes kapløb om at slå hinanden på målstregen på pris, leveringstid og kvalitet skaber travlhed i automationsbranchen. Der er fortsat et betydeligt optimeringspotentiale i at få automatiseret den manuelle proces, hvor medarbejderne går rundt på et traditionelt lager fra reol til reol og plukker varer til hver ordre. Det bekræfter den danske organisation for e-handel, FDIH:

”Når du sælger på nettet, så skal varerne på din website også kunne leveres. Hertil kommer, at kunderne forventer hurtig levering, typisk 1-2 dage. Så butikken skal have helt styr på logistikken, bare for at imødekomme de to krav. Det kræver en integration af softwaresystemer og en effektiv håndtering af lagerstyring, pluk og pak samt forsendelser. Så både for at kunne dække kundernes forventninger og for at styre omkostningerne, så er butikker med e-handel nødt til at fokusere på effektive logistikløsninger. I mange brancher med onlinesalg, er en del af svaret netop at bruge lagerautomater,” siger Niels Ralund, adm. direktør i Foreningen for Dansk Internethandel, der snart holder konference om emnet.

De leverandører, der kan bidrage til, at intralogistikken kører med stor præcision og effektivitet, har således nok at tage fat på. På dette boomende marked har danske EffiMat Storage Technology etableret et solidt fodfæste med kunder som Computersalg.dk, Tupperware og mange andre.

”Vi oplever en stor investeringslyst hos onlinebutikkerne, fordi de kan se potentialet i at få automatiseret manuelt varepluk. Når kasserne står overalt på produktionsgulvet, så kommer motivationen virkelig for en effektiv lagerautomat. Udover at styrke konkurrenceevnen, nedbringe leveringstiden, minimere fejlleveringer, er der i automatisering af intralogistik også nogle positive arbejdsmiljøaspekter. Man kan minimere mængden af ensidigt, gentaget arbejde og tunge løft og derved skåne de ansatte,” fortæller Per Østergård Jensen, Regional Sales Manager i  EffiMat Storage Technology A/S.
EffiMat har netop høstet yderligere markedsandele hos helt nye kunder som Cykelpartner.dk og Ejner Hessel A/S.

Hos den store bilforhandler Ejner Hessel A/S, der er Danmarks autoriseret forhandler af Mercedes, har man tænkt EffiMats innovative lagerpluk-teknologi ind i et helt nyt Mercedes-hus, der står klar i oktober 2017. Heri skal 2 eksemplarer af ClassicMat automatisere hele vareflowet, lige fra modtagelse til levering. En af årsagerne til, at valget faldt på EffiMat fremfor konkurrerende aktører på markedet er, at EffiMat mestrer at integrere bilforhandlerens ERP-system Autoline med softwaren i lagerautomaterne.

Læs mere HER.

EffiMat Storage Technology leverer skræddersyede løsninger for håndtering og opbevaring af små varer som er udviklet, produceret og samlet i Odense. Effimat produceerer ”automatic vertical storage and retrieval” løsnigner. Produkterne er løsningen på typiske udfordringer i logistik branchen.
Se mere info på www.effimat.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Effimat Storage Technology A/S

Emil Neckelmanns Vej 15C
5220 Odense SØ
Danmark
Effimat Storage Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.103