23948sdkhjf

Det er blevet nemmere at bruge NemID i AutoDesktop

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoDesktop

Der er nu åbnet op for, at bilsælgere kan bruge deres egen NemID til Digital Signatur ved bilsalg i AutoDesktop.

For ikke så længe siden indførte Biltorvet A/S, at bilkunder nu kan underskrive slutsedlen med deres Nem-ID. Det sker direkte via salgsprogrammet AutoDesktop.

Salget kræver dog to underskrifter - en fra forretningen og en fra kunden. Begge underskrifter kan ske med NemID. I første omgang var der åbnet op for, at man kunne bruge forretningens NemID. Denne mulighed kan man stadig benytte.

Nu er der også åbnet op for, at den enkelte sælger kan bruge sin egen personlige NemID.

Det har været et stort ønske fra mange bilforretninger, så Biltorvet A/S er glade for at kunne tilbyde bilforretningerne denne løsning allerede nu.

Se løsningen i videoen her på siden eller læs mere her. 

SÅDAN VIRKER DET:
 I dag underskrives mange dokumenter ude hos bilforhandlerne på papir med kuglepen, hvilket i de fleste tilfælde kræver, at kunden er fysisk tilstede. Med den nye digitale løsning bliver det muligt for jer at uploade og sende relevante dokumenter direkte til kunden elektronisk fra AutoDesktop.

Kunden modtager efterfølgende en mail, hvor han eller hun kan underskrive det tilsendte dokument med NemID. Når dokumenterne er underskrevet, modtager I dokumenterne retur og handlen kan efterfølgende faktureres.  
 
ER I IKKE I GANG MED DIGITAL SIGNATUR? 
Det er let at få åbnet op for Digital Signatur i AutoDesktop. Du skal blot kontakte Biltorvets support, så klarer de resten. OBS - tjenesten koster et opstartsgebyr og en pris pr. underskrift.

TLF: 88 82 62 60
MAIL: support@biltorvet.dk

Eller læs mere her eller her.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoDesktop

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
AutoDesktop

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.116